ATAS LIGHTING și proiectele pe bandă rulantă




         Îți renovezi casa și vrei să se soluționeze cât mai repede  proiectele pe bandă rulantă și construcțiile. ATAS LIGHTING este un nou concept care oferă mai multe proiecte legate de iluminat în domeniul hotelier, horeca , retail dar și comercial. Doar pe http://www.atas.ro poți beneficia de produse din diferite țări ideale pentru construcția casei tale.
        

       Proiectele din domeniul hotelier, rezidențial și pentru reședințele particulare sunt arătate în prima etapă  prin serviciul de simulare a 3D cu integrarea în spațiu a soluțiilor de iluminare recomandate intră pe http://www.atas.ro/proiecte.php?cat_proiect=7 și află despre noile metode.
       

       Spoturile de iluminat sunt cele indispensabile pentru o casă, intră pe  http://www.atas.ro/cat/68/Interior.html și achiziționează-ți cele mai potrivite sisteme.
         

        Îți dorești o casă cu stil din punct de vedere arhitectural de aceea noile spoturi de exterior prin eleganță și rafinament dau un stil aparte grădini sau spațiului în care dorești să o expui mai multe pe     http://www.atas.ro/cat/75/Exterior.html.
                     

         Dacă te-am inspirat pentru a avea o casă iluminată într-un mod interesant intră pe
http://www.atas.ro/contact.php și află de unde poți achiziționa spoturile și unde poți contacta echipa ATAS LIGHTING pentru a proiecta un sistem de iluminat potrivit casei tale.

                   

          ATAS LIGHTING  este un concept nou în care proiectele se vor finaliza pe bandă rulantă în casa ta iar construcțiile se vor finaliza cât mai repede.


2 Comentarios

  1. Lumina corect aleasa pentru fiecare camera ne poate ajuta sa ne simtim confortabil in propria locuinta si ne permite sa ne bucuram de cu adevarat de clipele petrecute acasa.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram