Împreună cu Asociația ”Salvează o inimă ”putem să le redăm vederea lui Ianis și Rareș”



                        Mă uit în jurul meu și văd ceea ce îmi place , mă delectez cu diferitele nuanțe ale garderobei mele, cu priveliștea munților, arhitectura orașelor dar oare știu să apreciez aceste lucruri , să mă bucur de penajul păsărilor , să observ pericolele ei bine cei care apreciază aceste momente sunt prichindeii care ar da orice pentru a vedea chipul părinților.  Am să încep prin a vă prezenta o poveste de viață care m-a făcut să reflectez la viața pe care o am și să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta de aceea vă invit pe toți pe http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ să contribuim la primul miracol din viața lui Ianis și Rareș , să le dăm șansa să vadă chipul părinților.


 Cuvintele sunt de prisos pentru părinți care află faptul că prichindeii cărora le-au dat viață suferă de retinopatie de prematuritate stagiile 4 și 5 din cauza faptului că retina lor a fost arsă sună destul de complicat însă ei nu pot vedea surâsul și nu pot descoperi culorile.  Interesant este faptul că deși noi ne plângem toată ziua de problemele mărunte care le transformăm în catastrofe pe când aceștia deși nu pot vedea au mereu zâmbetul pe buze , deși durerile și spitalele sunt cele în care își petrec copilăria realizezi că unele persoane se află în niște situații generate de neglijența unora, respect pentru acești părinți care se luptă pentru copii lor și care ar face tot ce le stă în putință ca aceștia să-și recapete vederea. 


Împreună trebuie să-i ajutăm pentru a putea viziona desenele preferate de a face diferența dintre personaje , să le redăm speranța că într-o zi   se vor putea delecta în explozia de culori de la televizor , se vor amuza la reclamele cu cei mici. Însă pentru a derula firul acestei povești și să intrăm în profunzimea lucrurilor, ei bine în momentul în care ne-am născut am început să descoperim lucrurile , să fim impresionați de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru , să ne formăm niște deprinderi , vă fac cunoștiință cu Rareș și Ianis acești doi prichindei gemeni, care la naștere au suferit o ardere totală a retinei și care i-a dus la întuneric. De atunci multe bătălii aveau să înceapă, controale peste controale pentru găsirea diagnosticului dar părinții acestora nu sau dat bătuți au continuat să spere că într-o zi va veni un înger, un miracol să-i ajute pentru ca cei doi micuți să vadă chipul părinților , să vadă ce le exprimă. 


Suferința nu se oprește aici pentru părinți atâtea momente de îndurat e adevărat că fiecare avem crucea noastră de dus, chiar dacă doctorii din România au reușit să salveze parțial ochiul drept al lui Rareș însă pentru Ianis șansele s-au diminuat pe zi ce trece din cauza complicațiilor care au apărut  ei bine într-un final o rază de speranță și-a făcut prezența  pe strada acestora atunci când Asociația ”Salvează o inimă” a demarat o campanie pentru strângerea fondurilor necesare. Ce constă în aproximativ 2000 de euro pentru un control mai amănunțit la Roma, ca mai  apoi să fie neapărată nevoie de suma de  17.500 de dolari  care reprezintă doar costul intervenției chirurgicale, la un singur ochi, în sine operația fiind posibilă în Statele Unite ale Americii,   pentru ajutorarea celor mici.

 Între timp, Pantofiorul fermecat de pe ww.pantiofiorulfermecat.ro  fără să stea prea mult pe gânduri a accepta să susțină această cauză, menționez că acest caz a fost prezentat în mass-media și este susținut de persoane cu suflet care vor să facă un bine.


 La aflarea acestei situații 16 magazine online și-au dovedit solidaritatea și doresc să contribuie la acest miracol de a le reda vederea lui Ianis și Rareș de aceea pentru fiecare donație de minim 10 lei fiecare donator primește reduceri între 2.5%-15% la 16 magazine online : Luxury Grooming, Columbia Fresh,Baby Dreams, DM Kids,Wonder Baby, Mesterel, Bebebliss , Chic a Porter, Superbebe Shop, Pantofiorul Fermecat , Cali Shop ,Eu Bio, Ibijuterii , Joy Joy,Butonii  și nu în ultimul rând Butonii .



           Fac un apel la compasiunea la solidaritatea voastră pentru a contribui la prima zi când Ianis şi Rareş vor putea vedea, vor putea descoperi culorile şi se vor bucura alături de părinţi la un film bun dar mai ales la personajele din desenele animate, donând putem să oferi şansa unei vieţi normale unor copilaşi care au tot viitorul în faţă şi care ar trebui să se bucure de copilărie, să se joace.  

Pentru a le oferi sprijin părinților și suportul afectiv de care au nevoie le poți transmite gândurile bune la numărul 0760.517.890.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram