O iarnă călduroasă alături de Kalapod


            Frigul, gerul năprasnic a pus stăpânire în această toamnă, frunzele căzute care cu o viteză la pământ și se împrăștie prin mizeria de afară, este timpul să ne schimbăm garderoba într-o vestimentație care să ne țină de cald. 

Zilele mohorâte sunt din ce în ce mai dese de aceea trebuie să ne facem loc pentru încălțămintea de iarnă. Încălțămintea ideală este aceea comodă, călduroasă care să mă ajute în zilele agitate în care trebuie să alerg de colo-n colo și să  rezolv diferitele probleme. Atunci când vine iarna îmi aduc aminte de scumpa mea bunică care prețuiește destul de mult încălțămintea de iarnă deoarece la casă trebuie să ne protejăm de frig să dăm zăpăda de afară prin troinele mari să își facă drum ca o furnicuță. 


Cizmele și ghetele sunt foarte utile în această perioadă în care frigul  și vremea urâtă își fac de cap, de aceea ca să ne putem proteja pielea respectiv corpul să-l menținem la aceeași temperatură. Timpul zboară așa de repede și sezoanele se tot schimbă, frigul începe să domnească  pe tot teritoriul de aceea ne îndreptăm cu pași repezi către iarnă, către zăpezi. 

Îi povesteam bunicii de cât de mult a evoluat modalitatea de a face cumpărături de la plata sa online la primirea acasă în colet , de acum mă bucur să petrec mai mult timp alături de bunica mea cumpărând de pe http://www.kalapod.ro ghete și cizme călduroase.

In acest sezon, în care trebuie sa prevenim eventualele gripe și sa ne ferim de aerul rece, de aceea mie îmi place sa port eșarfe, care sa-mi protejeze gatul  si sa mi-l incalzeasca. Deși, nu sunt adepta fularelor, totuși e bine ca să port o țesătură delicată la  gâtul, ce are nevoie de căldură și trebuie mereu hidratat deoarece este o expunere mai mare, pe vremuri bunica îmi spunea că e frig de-mi crapă fața, o modernizare a vorbei din popor e frig de crapă pietrele, de aceea pe http://www.kalapod.ro/esarfe/ găsesc eșarfele delicate și colorate care mă ajută să trec.
             


Cizmele sunt utile în sezonul de iarnă indiferent unde m-aș afla, fie că vreau să merg la bunica,  prin curte sau fie că doresc să mă plimb prin oraș. Cizmele îmblănite trebuie să recunosc că sunt preferatele mele deoarece pe timp de iarnă când tot timpul am ceva de făcut și trebuie să alerg , ele mă protejează de floșcăiala de afară , de frigul  de afară. 


Personalm îmi aleg cizmele de iarnă de pe http://www.kalapod.ro/cizme-dama/ în funcție de culoare, talpa să fie mai groasă și mai impermeabilă iar înăuntru să fie călduroși. 



O iarnă călduroasă alături de Kalapod se resimte , mă simt fericită alături de bunica mea și sunt nerăbdătoare să-mi reînnoiesc încălțămintea pentru sezonul răcoros care va veni alături de familia mea acum e mai ușor să-mi comand ceea ce-mi doresc.

1 Comentarios

  1. Hey! Do you use Twitter? I'd like to follow you if thatt would
    be ok. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward too new updates.


    My weblog - cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram