Atmosfera venirii sărbătorilor de iarnă creată de Berea Tuborg Christmas Brew

                   
                  În copilărie așteptam cu nerăbdare venirea  sărbătorilor de iarnă, iar momentul culminant era reprezentat de venirea lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun.  Atmosfera de sărbătoare era resimțit de la începutul lunii decembrie atunci când iarna își intra în drepturi. 


Fulgii mari de zăpadă ce împodobeau pământul pe care-l călcam, era o plăcere să mă bulgăresc, să fac oameni de zapadă și să construiesc cazemate cu prietenii mei. Îngerașii în zapadă aveau și ei locul lor de cinste în decorul impresionant al zăpezii strălucitoare.  


Îmi aduc aminte cu drag, de vacanța de iarnă când eram foarte fericită să-mi petrec timpul liber în offline și să am diverse activități în aer liber. Mereu am asociat iarna cu albastrul cerului cu speranța că vom trăi într-o lume mai bune alături de oameni care să fie aproape de noi și de nevoile noastre să spulberăm răul de peste an. Nuanța de albastrul este o semnificație spirituală a sărbătorilor de iarnă și a căldurii sufletești pe car o simțim atunci când petrecem sărbătorile cu cei dragi. 
               
                 

       

Al doilea motiv, pentru care aștept  cu nerăbdare sărbătorile de iarnă și implicit Crăciunul este noua rețetă a  Berii Tuborg Christmas Brew  cu un click pe  https://www.facebook.com/TuborgSound/app_774705079262457 . Tradiția continuă de la împodobirea bradului la alegerea berii brun-roșcată și a gustului intens ce ne introduce în atmosfera de iarnă. 



Tuborg Christmas Brew poate fi asociată cu spiritul sărbătorilor prin nuanța de albastru al ambalajului ce prezintă fulgi mari de zăpadă într-o sticlă destinată exclusiv pe o perioadă limitată de pe 11 noiembrie până la sfârșitul lunii decembrie. 



În această iarnă ne putem bucura de Tuborg Christmas Brew  la sticla de 0,5 l și 0,75 l iar lansarea a avut loc simultan cu lansarea din Danemarca vestită pentru J-Day. Berea este consumată de multe persoane indiferent de circumstanțe de la petrecerile de naștere la zilele de sărbătoare în care aceasta este delicioasă pentru a fi savurată după o masă.
     



HOHOHO!! Moș Crăciun ne-a pregătit o surpriză de a gusta din   Berea Tuborg Christmas Brew în anotimpul răcoros.
#ChristmasTaste  #ChristmasBrew

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram