Scrisoare destinată firmelor din Brașovul Verde pentru o Românie curată



                    Îmi doresc să trăiesc în România Verde de altă dată în care să respirăm aerul curat de la munte cu o priveliște de un verde calmant nu într-o groapă de gunoi în care să aruncăm sticlele prin pădure. Campaniile de reciclare sau tot perindat pe plaiul românesc de aceea vă invit pe toți să cumpărați braduri de Crăciun în ghiveci pentru a le planta în pădure și în locurile în care au fost rarefiate unde numai este urmă de brazi sau pomi, acest proiect inedit poate construi un Brașov verde și înflori o Românie întreagă. Invit toate firmele să promoveze această inițiativă și să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește despădurirea excesivă unde fiecare dintre noi vom avea de suferit. Nu-l lăsa pe Moș Martin în fundul gol lasă-l să hiberneze în voie și să se simtă bine în casa lui din pădure.


 


Pledăm pentru educație și pentru un viitor mai bun, urmașii noștri au nevoie de fapte nu de vorbe astfel deșeurile de la firmele din Brașov pot construi un viitor promițător ce are rolul de a-i ajuta pe școlari să se bucure de o școală la un nivel european. 


Școala pentru o României înseamnă schimbarea ce vine de la fiecare dintre noi să-i ajutăm pe cei mici  care nu au unde să învețe viitorul de mâine stă în mâinile noastre pe http://www.zibo.ro/staticpages/Recicleaza-hartie-in-beneficiul-scolilor-din-Romania-453. Programul ecologic ” Școala pentru o Românie verde”  invită firmele receptive să ajute la procesul de reciclare, procesul este destul de simplu astfel trebuie urmați 3 pași:
  • Este nevoie să colectați minim 500 de kg de hârtie(poate fi mult sau puțin însă dacă ne gândim că putem contribui la dezvoltarea României poate fi destul de puțin).
  • Trimiteți un e-mail pe  eco@zibo.ro și luați legătura cu cei implicați direct pentru a vă ajuta cu transportul.
  • Primiți un proces verbal care dovedește și destinația dorită la ce școală să ajungă banii primiți.
                

Școlile și liceele se pot înscrie în acest proiect cu pet-uri, hârtie pe care le putem recicla și dezvolta sistemul de educație din România care necesită multe schimbări pentru a funcționa în condiții optime și a face performanțe.
                    


Alege să pui umărul la treabă și să investești în România , în sistemul de educație pentru viitori angajați în producție de mâine.
                                

Această campanie este susținută de S.C. ECOPIM RECYCLING S.A.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram