Presa în Blugi participă cu un proiect la Webstock



Presa în blugi s-a înscris  cu un proiect de Responsabilitate Socială la Webstock 2015, ediția a 8a. Proiectul inițiat  a constat într-o campanie dedicată categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România prin dezvoltarea de programe în domeniile educaţiei, sănătăţii şi serviciilor sociale.

Bogdan Daradan este promotorul Presei în blugi care monotorizează întreaga activitate a proiectului, dar și se implică activ prin editarea și  scrierea  articolelor. Mai multe detalii despre participarea acestuia, precum și despre proiectele inițiate puteți afla din articolul.

Bloggerul are o experiență de peste 12 ani în  jurnalism, așa cum povestea într-un interviu acordat echipei de la SuperBlog despre începuturile lui ”Presa în blugi” s-a născut ca un proiect colectiv, un fel de revistă online de youth activism. Până să ajung, în 2007, în București, am lucrat, în perioada 2003-2007, pentru cotidianul piteștean „Argeșul” și am coordonat singurul supliment de tineret din județ, „Argeșul în blugi” și de ce a ales să fie un formator de opinie și un model de urmat în ceea ce privește cariera de  blogger.

 Îl susțin pe bloggerul Bogdan Daradan și îi urez mult succes pentru ca vocea lui să se facă auzită la Webstock.

Tu ce părere ai despre Presa în Blugi? Crezi că merită să câștige premiul pentru cel mai Special Proiect la Webstock?

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram