Toamna a inceput cu SuperBlog

    
         

        Superblog este o competiție destinată  bloggerilor începători  și celor veterani, prin  care  îți poți testa limitele în materie de scrieri inedite, dar și rezistența pentru a trece cu brio de probele propuse de către juriu. Creativitatea definește această competiție, iar în fiecare an  bloggeri noi își încearcă norocul pentru a pune mâna pe trofeul mult visat. 
     Albert si Claudia sunt cei doi pioni importanți din această competitie,  cele 2 personalităti emblematice  monotorizeaza fiecare probă și sunt mereu pregătiți pentru a-i ajuta pe bobocii din competiție. Albert Budică și Claudia Patrascu au reușit să transforme competiția Super Blog într-o comunitate frumoasă. Cei doi manageri au creat o tradiție, prin cea mai longevivă confruntare între cei mai iscusiți bloggeri.


        Competiția a început o data cu sezonul tomnatic, pentru a scoate la iveală cei mai creativi, precum și cei mai harnici bloggeri. Abilitătile deprinse în competitia jocului de cuvinte, te pot ajuta pe viitor. De la articolele scrise la timp(deadline-uri de respectat, pentru a nu fi campion la penalizari și a fi tras la coada clasamentului) la povești conturate de cei mai năstrușnici bloggeri. Ascute-ți condeiul, încarcă-te cu multă energie(pentru a face față nopților albe) și inspirație pentru a participa la cea mai așteptată competiție a Super ....Bloggerilor...Mămicilor....Studenților....Partenerilor, ce a ajuns la ediția a 11-a și te așteaptă cu brațele virtuale deschise pentru a face parte din comunitatea Superblog, offline pe facebook și online la gală.





            

              Drumul lung si anevoios presarat cu probe create pentru a testa cunostiintele unui blogger, dar si pentru a-i starnii interesul despre un nou subiect pe care acesta nu l-a explorat. Contestatii, miscarea clasamentului si multe note te asteapta daca vrei sa iei parte la cea mai inedita competitie, unde poti vana premii, experiente si prietenii. 


SuperBlog îmi stârnește multe emoții(sper că o să fie constructive), pot spune că este competiție specială unde am descoperit pasiunea mea pentru scris și în care am întâlnit bloggeri cu perspective mărețe. În urmă cu un an de zile scriam pe data de 2 septembrie 2014 despre Imboldul de a deveni blogger și SuperBlog oportunitatea de a caștiga .  Ei bine, competiția m-a antrenat pentru cariera de blogger pe care o îmbrățișez cu drag de un an și jumătate. 



A fost nevoie de un imbold, pentru a iscăli articole cu diminutivul prenumelui Ralucica( blog creat din pasiunea pentru a crea diferite coafuri, dar și pentru a povesti despre produsele cosmetice utilizate) și am continuat cu povești despre Branduri, Drepturile Omului, Legi, Proiecte și nenumărate Campanii.








Superblog inseamna prietenie, competitie și multă adrenalina. Andrelina asociată cu o ceasca de cafea te mențin treaz și activ pe durata competiției, a celor 2 luni intense și inspirate. Prieteniile legate atât în grupul creat pe facebook, pentru promovarea articolelor dar și la Gală, unde se încheagă relații ce sunt sigură că vor dăinui peste ani.



Evident, că invidie și pădure cu uscături găsim peste tot, dar chiar și acei bloggeri orgolioși, pentru că ți s-a luat un interviu pe Presa în Blugi (un blogger la început de drum să-i fie luat un interviu, iar pe mine, un blogger citit de atât de mulți oameni, să nu fiu bagată în seamă?- spuse duduia cu indignare) chiar dacă te vor șterge de pe o rețea de socializare, tot o să te aprecieze pentru munca, efortul și pentru faptul că ai făcut față  unei astfel de competiții. Important este să continui să speri și să perseverezi, că doar vocile suave care au multe de spus se vor auzi într-o zi, atât de pregnant.



Îmi amintesc cu drag, de prima mea apariție la Gala Super Blog, care a avut loc la  Vila Alpin, situată în stațiunea  Straja(din județul Hunedoara). Plecasem de acasă cu gândul de a cunoaște bloggeri noi, de la care privind înapoi am colaborat și am avut multe de învățat. Gândurile la cald despre Gala SuperBlog 2014 pe Ralucica. Am dansat, ne-am distrat și am, socializat într-o călătorie, care mi-a oferit multe povești de spus.


               

 A doua gală, a avut loc la Hotelul 3 Stejari din Brașov, într-un loc în care natura  împrejmuiește complexul turistic de 4 stele cu stejari, iaz cu păstrăvi și mulți brazi(datorită faptului că este situat în Timișul de Jos, lângă pădure). Dacă la prima Gală, îmi doream să cunosc mulți bloggeri, să facem schimb de cărți de vizită, la a doua am avut plăcerea să-i reîntâlnesc. Poveștile bloggerilor sunt nesfârșite, că doar peripețiile se țin lanț, precum și evenimentele. Gândurile la cald, pe Ralucica.







               
Toamna a început cu SuperBlog și multe motive pentru a participa la cea mai frumoasă competiție unde sunt așteptați (strugurii copți) veteranii, dar și bloggeri la început de drum(strugurii cruzi) care vor să îmbrățiseze această carieră frumoasă și tumultoasă de SUPERBLOGGER. Povestea continuă cu o nouă participare pe RaluStory.

2 Comentarios

  1. Bine ai revenit in SuperBlog! :)

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulțumesc și eu sper să revin la linia de finish pe un loc mai bun. Să aveți un weekend inspirat și să ne revedem cu bine.

      Ștergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram