Ce înseamnă să fii SuperBlogger




SuperBlog este asemenea unei școli în care sunt șlefuiți bloggeri talentați, pentru a scrie articole cât mai creative pentru promovarea anumitor branduri. O școală în care trebuie să-ți faci temele la timp, astfel vei fi penalizat cu multe puncte în minus. Minusurile sunt adoptate și de către profesorii universitare care iau măsuri împotriva celor care nu-și fac temele la timp.
                                                                Pedagogie, Educaţie, Scoala, Verde, Bord
Fiecare șut e un pas înainte, iar din fiecare notă învățăm unde ne situăm în raport cu ceilalți bloggeri. Consider că nu am intrat în această horă(competiție) pentru a învinge pe cineva sau pentru a fi mai bun ca Xulescu, ci pentru a progresa. Am învățat să fiu o variantă mai bună a Ralucicăi și pot spune că o altă ediție, aduce cu sine articole mai bune, mai complexe și scrise din ce în ce mai bine.
Superblog este despre școală, despre progres, despre mine și despre prietenii strânse. SuperBlog este un concept, o competiție, dar cel mai important este o comunitate frumoasă de bloggeri cu perspective mărețe. Am întâlnit atât de mulți oameni interesanți, cu povești inspiraționale încât am intrat în transă, iar superbloggeri nu vor scăpa de mine. De asemenea, să fii SuperBlogger înseamnă să experimentezi bucătăria asiatică și să fii prezent la Gala ce se ține la Hotelul Golden Tulip, nu e musai, dar dacă vrei să te emoționezi atunci când vorbești în fața camerei, a Superbloggerilor. Dacă tot v-am povestit pe scurt ce înseamnă Să fii SuperBlogger, te invit în ediția din toamnă să intri în cursa pentru marele premiu și să câștigi prieteni pe viață, din diferite colțuri de pe plaiul românesc. Să vă prezint și superbloggerii dragi...
Vreau să le mulțumesc lui Albert și Claudiei pentru răbdarea pe care o au la fiecare ediție, pentru pozele frumoase, pentru surprize și pentru toată atmosfera pe care o creează în jurul lor.


Aventura a început de dimineață, când m-am trezit devreme, am lenevit, am băut nessul în reluare și când colo mă grăbește tatăl pentru a ajunge la timp. Dovadă că nu prea am luat această calitate de la mama și de la tati, să ajung la timp. Astfel pe ultima sută de metri am ajuns la gară, unde m-am întâlnit cu SuperBloggerul  și scriitorul Adrian Găinaru...
În fața mea era un cârlan de oameni, aștept, timpul se scurgea precum nisipul din clepsidră, foarte repede, iar cei care trebuiau să ne de-a biletele se mișcau precum melci, la două viteze încet și foarte încet. Adrian își amintise că un controlor îi povestea de faptul că poți cumpăra bilete din tren, direct de la controlor. Toate bune și frumoase pornim către aventura SuperBlog, pentru a ne caza la Hotelul Golden Tulip...
Alina Gheorghe este un SuperBlogger, pe cât de motivat să înfrunte greutățile vieții, pe atât de creativă. Oficial a câștigat râvnitul trofeu prin multă muncă și perseverență. Mesajul ei la primirea trofeului a fost extrem de emoționant, pentru că ea susține faptul că ”Numele meu până astăzi era înscris, doar pe un certificat de handicap și atât..astăzi am dovedit că înseamnă mai mult...și că fac bine ceea ce fac”. Cred că anul acesta vor câștiga cei mai perseveranți oameni din orice domeniu de activitate, astfel că șansa Alinei de a avea notorietate și de a câștiga marele premiu s-a materializat. Felicitări pentru trofeul câștigat, pentru voință, ambiție și mult curaj.

Profesoara Liliana Grecu a fost prima dată când am făcut cunoștiință. Mi-a făcut plăcere să împart camera cu ea, deși este o persoană energică și sociabilă. Am povestit despre viață, dorințe, visuri la cheie și realizări. 

Familia creativă Popescu, formată din 4 persoane și toate au blog. Ionela îți mulțumesc foarte mult pentru apă, știi tu la ce mă refer. Mi s-a părut foarte interesant să vii cu toată familia la Gală și din participanți pasivi, să devină activi. O familie interesantă, creativă și deschisă spre nou. Felicitări pentru ceea ce faceți


Cinemil și poveștile lui, atât la rece, cât și la cald, despre blonde, filme și piese de teatru. Emil este un blogger veteran, tipul care le spune lucrurile pe nume,   care a ajuns la performanța de-a scrie pe 7 site-uri. Dacă tot nu am reușit să deslușesc glumița, o să scriu despre blonde la relativ pe site-ul lui. 


Andra cu gândurile ei de aripi este o superbloggeriță dragă, care și-a petrecut majoratul la petrecerea blogosferică de la Straja. Firavă, tânără, sigură pe ceea ce face și cu o dorință de a câștiga marele premiu Andra revine constant în competiția SuperBlog. Îmi plac foarte mult discuțiile noastre, în perioada de înscriere ”Mândră vii la Gală? Te înscrii în ediție?Dar, scrii la toate probele?”. 
Bogdan Daradan, știți voi bloggerul de la Presa în Blugi, care vine mereu la Gală pus pe distracție și voie bună. Bogdan are experiență în online și promovează branduri de nișcaiva ani. Mulțumesc pentru brățara cu bec și pentru faptul că  ne distrăm fain de câte ori ne vedem. Mno, să ne revedem cu bine.
Georgiana știți voi O pisică neagră, talentată, frumoasă și elegantă. Am avut plăcerea să o cunosc la un eveniment, atunci când am aflat că în spatele unui zâmbet frumos, se află un munte de durere. O bloggeriță care a trecut prin foarte multe lucruri și nu s-a lăsat doborâtă de frânturile vieți, și-a continuat cu fruntea sus visul. Felicitări pentru ceea ce faci și sper să PRAZnuim curând...
Raluca Brezniceanu sau Raluca Ok, ne încântă cu elixirul tinereții. O superbloggeriță care nu-și arată vârsta. Ok, Raluca este creativă, modernă și experimentează tot felul de lucruri noi. 

Bianca cunoscută drept Pinky, câștigătoarea Spring SuperBLOG 2015, o 

superbloggeriță care scrie despre experiențele ei pe tărâmul american

Pe blog își așterne gândurile despre visul american, care nu este ceea

 ce pare și despre trăirile ei.



Alexandra Enache o altă superbloggeriță elegantă, că doar hainele primite pentru Just me strâng destul de multe aprecieri. Ne-a obișnuit cu outfiturile prezentate în fiecare articol.


Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Daniel Botea, superbloggerul care a câștigat trofeul Spring SuperBlog 2015. Daniel este fotograful, dansatorul, olteanul care povestește despre elementele naturale și despre cât de benefică poate să fie Aloe Vera.


Pe Mihnea îl știți deja, jurnalistul care nu stă locului o clipă. Superbloggerul sau mai bine spus Superdansatorul care încinge ringul de dans.
În lipsa unei poze cu Mădălina, o să pun una în care apare și ea. Ei bine, Mădălina are un blog interesant despre cum să scapi de fobii și cum să treci peste anumite obstacole în viață. Cred că blogul este o descătușare un mod prin care putem să trecem peste o etapă mai dificilă din viața noastră, pentru că știm că undeva, cineva rezonează cu ceea ce scriem noi.


În această ediție mi-a atras atenția Maria și mama ei. Mama ei fiind un SuperBlogger și o SuperMămică care se menține datorită Mariei. Maria este o minibloggeriță energică, jucăușă, frumoasă foc și inteligentă, după aplauze intervenea ea ”dia bavoooo”. Să-i trăiască și să le aducă bucurii părinților...
În lipsa unei poze corespunzătoare cu Olimpia, superbloggerul care are multă activitate în offline. Talentata actriță le povestește copiilor despre tainele actoriei. Talentată în jocul cuvintelor și în redarea emoțiilor, a poveștilor așa mi se întâmplă și mie....

Mi-a făcut o deosebită plăcere să-i revăd pe Doamna(Cristina) și Domnul(Gheorghe) Chifu  din Moinești. Doi oameni modești, distractivi, sociabili, creativi. Domnul Gheorghe ne surprindă de foarte multe ori în ipostaze compromițătoare, un paparazzi Superblogosferic, nu ratează cei mai important.

Nu au lipsit nici Vraja(Mov) Alexandra și Moroșanu, doi Superbloggeri talentați, creativi care se completează reciproc. Așa cum fiecare blogger are Vraja lui, Moroșanu și-a găsit jumătatea în această competiție frumoasă.

Domnul Tuglea Radu a rămas la fel de retras și discret, un om creativ, temperat și echilibrat în tot ceea ce faci. Ironic de fel în online, în offline mi s-a părut un om mai reținut.

Mihaela Grigore o nouă prezență în comunitatea SuperBlog. Anul acesta mulți boboci s-au înscris în această competiție în care sunt testate limitele în materie de scrieri inedite, rezistența pentru a trece cu brio de probele propuse de către juriu. Aici pot să-l menționez Radu Saizu, un scriitor cu voce puternică dom'le. Fetele de la literatura pe tocuri, extrem de emoționate. Alexandra Călinoiu se numără și ea printre bobocii SuperBlogosferici.



Atât pentru azi, ne revedem și cu alte articole despre SuperBlog și în toamnă, atunci când voi petrece alături de SuperBlogosferă. Mă bucur că v-am revăzut dragi superbloggeri, să aveți un an productivi și să petrecem la fel de bine și în toamnă. 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram