Cartea ta de vizită


Cartea ta de vizită prezintă cele mai utile informații despre businessul tău, o amprentă care rămâne la interlocutor, la posibilul client sau mai bine spus la viitorul colaborator. Cred că este esențial, atunci când ai o afacere, să investești timp, energie și să te concentrezi pe dezvoltarea ei, atât  pe termen scurt, mediu, cât și pe termen lung.

Aceste cărți de vizită reprezintă imaginea proiectului tău și face parte din promovarea serviciilor. O promovare care poate să fie o oportunitatea pentru dezvoltarea afacerii. O afacerea în care seriozitatea și bunul simț fac parte din cartea ta de vizită sunt importante, dar în același timp o bucățică de hârtie poate să atragă atenția și să ajute la o comunicare mai eficientă, la momentul potrivit. 

Dacă tot am vorbit de promovare în offline, cred cu tărie faptul că recomandările și cărțile de vizită sunt cele mai eficiente instrumente pentru extinderea unei afaceri. Spun asta, pentru că lumea e mică și plină de suprize la fiecare pas. Vorba aceea ”deal cu deal se întâlnește, dar om cu om” și cred că, ajungem să luăm decizia de a colabora, după ce avem încredere în reprezentantul companiei. 

În aceeași măsură, un brand își crește notorietatea în momentul în care se vorbește despre acesta și este tot mai vizibil, atât în online, dar mai ales în offline. În oflline, atunci când mergem la diferite evenimente și profităm de pauza de networking sau absolut întâmplător, când mergem la cumpărături și ne întâlnim cu persoane interesate de ceea ce faci, de serviciile pe care le oferi, dar și de afacerea pe care vrei să o dezvolți.

Cartea ta de vizită poate să aibă un design specific, în funcție de tipul de activitate pe care îl desfășori, dacă ești ITist ai nevoie de unul dintre modelele de cărți de vizită IT dacă oferi consultanță imobiliară, atunci nevoie de cărți de vizită imobiliare, diferite sunt și cele pentru designeri, avocați, farmaciști, medici, veterinari. Fiecare carte de vizită te ajută să te promovezi și să te faci cunoscut.

Care este cartea ta de vizită? Cum îți promovezi businessul, pentru a auzi cât mai mulți clienți despre serviciile pe care le oferi?

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram