Gala SuperBlog 2017 a reunit superbloggerii la Hotelul Royal din Poiana Brașov



Gala SuperBlog 2017 a reunit superbloggerii la Hotelul Royal din Poiana Brașov. Competiția Super Blog a ajuns la ediția 15 și este una dintre cele mai longevive de acest fel din blogosfer românească. Super Blog este o școală în care se șlefuiesc bloggerii talentați ce scriu povești despre branduri ce au priză la public. Deși, am tras chiulul în această ediție, din cauza cursurile de dezvoltare personală pe care le voi utiliza anul viitor, locului de muncă și celor două facultăți(Facultatea de Litere și Masteratului de Inovare Culturală), pot spune că SuperBlog este un antrenament pentru sesiunea(mai ales că sunt două ediții, una de primăvară și una de toamnă) de la facultate.


Hotelul Royal din Poiana Brașov oferă o priveliște ce-ți taie respirația, atunci când te trezești și deschizi fereastra. Și cum ziua bună se cunoaște de dimineața, hotelul este destinat, atât pentru cupluri, persoane care călătoresc singure, cât și pentru familii ce vin însoțiți de copii. Hotelul este situat la 20 de minute de stația Poiana Brașov, iar dacă mergeți tot înainte și urcați pe scări, recuperați câteva minute.




Hotelul Royal dispune de toate serviciile de care ai nevoie, de la cameră, internet, sală pentru organizarea conferințelor, nunți sau petreceri. Din punctul meu de vedere este un loc frumos ce merită descoperit în vacanțe alături de cei dragi, am petrecut la petrecerea după Gala SuperBlog, muzica a fost pe gustul meu și suficient de tare, pentru a dansa, lumina a fost bună și cromatica a favorizat la imortalizarea acestor momente. Vă recomand să mergeți în acest hotel, să vă bucurați de terasa din exterior, căldura de pe timpul iernii(cred că a fost pentru prima dată când am fost într-un hotelul și el era încălzit non-stop)de cum este amenajat, cromatică, lumină, muzică și voie bună. De asemenea, personalul este înțelegător și receptiv la orice informație, așa că vei găsi toate condițiile și ajutor din partea acestora. 


SuperBlog este o competiție în care se pot câștiga premii în bani, produse sau vacanțe în diferite locuri, depinde de tine cât de creativ ești la probele la care ești supus. În această ediție de toamnă, Dana Afrăsinei este câștigătoarea trofeului mult visat și cred că perseverența, munca și talentul au contribuit la această reușită. TS Secrets  scrie despre nutriție și sănătate, cine ar fi crezut că un jurist are și astfel de pasiuni. Pe TS Secrets o găsiți și pe canalul de youtube unde puteți urmări sfaturi pentru oameni, dar mai bine vă las pe voi să o descoperiți. O felicit pe această cale pe Dana și îi urez mult succes în tot ceea ce face, să profite din plin de oportunitatea acestui titlu. A primit și un cadou pe măsură de ziua ei, anume SuperBLOG. La muulți ani inspirați și sănătoși! Să ne revedem cu bine!


Albert Budică și Claudia Patrascu sunt motorul acestei competiții, ce se completează perfect, pe lângă faptul că ei se ocupă de buna desfășurare a probelor, de aplanarea conflictelor de pe grup, de organizarea Galei SuperBlog, dar și de gestionarea site-ului sunt cei care reușesc să reunească superbloggeri în același loc de două ori pe an. Claudia prezintă de fiecare dată evenimentul cu aceeași emoție, o poveste ce se scrie cu fiecare ediție, cu migală și cu drag.


În drum spre Poiana Brașov și în timp ce eram în autobuzul 20, m-am întâlnit cu profesoara și bloggerița Liliana D. Grecu care mi-a spus că sunt ”deschizător de drumuri și că este norocoasă să mă întâlnească”. Doamna Liliana Grecu este un blogger tăios, care spune lucrurilor pe nume, iar eu apreciez la ea faptul că nu se oprește din drumul ei, chiar dacă uneori este mai rațională, așa cum afirmă dumneaei.


Super Blog este și o comunitate frumoasă în care mă regăsesc. O familie de bloggeri cu perspective mărețe și cu proiecte interesante în care se implică. O superbloggeriță, dragă mie pe care am avut ocazia să o revăd este Raluca Brezniceanu, mamă cu normă întreagă, superdansatoare și bloggeriță, ce scrie articole cu idei creative pe blogul omonim. Avem două puncte în comun suntem în aceeași zodie și este tiza mea. Cred că spiritul critic ne urmărește pretutindeni.
SuperBlog este o competiție care unește bloggerii din diverse domenii de activitate, care au același scop, de a scrie povești ce ne motivează, ne inspiră și ne transmit o idee. Oana Blânda Crăciun este acel blogger care mă inspiră, prin mesajele transmise, cred că au un impact. Mă bucur tare mult că te-am cunoscut și cu siguranță voi urmări activitatea ta blogosferică. Îmi aduc aminte și acum de clipul de sărbători, aveam impresia că urmăresc reclama unei campanii de responsabilitate socială. Oana este bloggeriță și vloggeriță cu normă întreagă, jurnalistă de profesie, pasionată de călătorii și de povești frumoase. Mai bine vă las pe voi să o descoperiți pe Farytaletraveller și pe Călător de poveste. 

Dacă tot am ajuns la superbloggeri care au cochetat cu jurnalismul, se încadrează perfect și O Pisică neagră. O pisică neagră inspirată care scrie articole despre frânturi de suflet, de(lirice), poezii și povești interesante despre o pisică boemă, frumoasă, neagră, elegantă și misterioasă. Georgiana Mihăilă este om de PR cu normă întreagă, respectiv bloggeriță și vloggeriță în timpul liber.


SuperBlog reunește superbloggeri și în offline, mai ales atunci când îi citești articolele, îi vizualizezi pozele și îi urmărești activitatea blogosferică. Prima noastră interacțiune a fost în trenul de la București spre Brașov, unde ne-am privit, timiditatea ne-a oprit să ne spunem un simplu ”Bună”. Știți prea bine că cele mai frumoase povești sunt cele auzite în tren. SuperBlogerița Dana Toader a început discursul ei despre prima noastră întâlnire la Gala SuperBlog, dovada că această competiție ne lărgește orizontul și întâlnim oameni cu perspective mărețe. Dana Toader este ITist cu normă întreagă și blogger în timpul liber. Punctele noastre comune sunt reprezentate de zodia Fecioară, spiritul critic și sensibil, munca pentru multinaționale. Da sunt o fostă corporatistă.


SuperBlog ne stârnește apetitul și pentru citit, iar în această categorie se potrivește Cătălina Coman, mamă cu normă întreagă, bloggeriță în timpul liber, unde scrie despre cărțile citite cu porția. Jovială și extrem de energică, împreună cu soțul eu au făcut senzație pe ringul de dans. Dovada că este și o superdansatoare. 


La Gala SuperBlog a venit și Câștigătoarea trofeului din 2014. Cristina Lincu este mamă cu normă întreagă, scriitoare prin prisma cărții lansate Mamă de 3, femeie de 10 și bloggeriță în timpul liber. Pe bloggerița Cristina Lincu am avut plăcerea să o cunosc în anul 2014 la Gala SuperBlog și este același om sensibil, frumos, discret. Îi puteți citi cugetările pe Armonie Acvatică, site-ul omonim și în cartea Mamă de 3, femeie de 10.


Să fie cu noroc a venit și câștigătorul trofeului Spring SuperBlog 2015. Da este vorba despre Daniel Botea, bloggerul care nu dorea să câștige trofeul, pentru a bifa premiile din competiție. Daniel Botea este tată cu normă întreagă, fotograf, sportiv, blogger, fost politician, superdansator, inginer și cetățean activ. Blogerul Daniel Botea este mai Natural ca Aloe Vera și pasionat de activitățile în care se implică constant. Mereu am apreciat rapiditatea olteanului, de a scrie articole creative și de a fi omniprezent la evenimentele importante, așa cum este Daniel. Blogerul Daniel Botea a surprins atmosfera de la Gala SuperBlog 2017 și a imortalizat cele mai interesante momente. De vreți să fiți mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în handbal, miercurea fără carne, călătoriile, dar și cele mai alese vinuri nu uitați să trageți cu ochiul pe site-ul lui.


Marius Mandache este tată cu normă întreagă, blogger pentru Mandachisme și vlogger în timpul liber. Bloggerul Mandache este sportiv, dovada în poza de sus, dar și se plimbă cu bicla(văzute din postări). Pe bloggerul Mandache l-am văzut pentru prima dată în primăvară, atunci când a venit alături de fiica lui la Gala SuperBlog 2017. Un tătic modern aș spune mai ales că Alesia avea tot felul de gadgeturi electronice. Scrie despre filme, branduri, dar și despre activitățile relaxante  din aer liber. Un Carla's Dreams sub acoperire și un blogger care se reinventează mereu.


Bloggerul Adrian Găinaru este brașovean, scriitor și pasionat de poezie. M-am bucurat să-l revăd la Gala Super Blog. Adrian Găinaru este  autorul volumului de poezii Zale și un om puternic cu suflet de artist, cred cu tărie că o să mai publice volume de poezii, mai ales acum când și-a găsit muza. Pot spune că am rămas surprinsă să-l văd pe superbloggerul Adrian Găinaru dansând, alături de noi, Ioana Razk cred că-l motivează.

Ioana Razk este o bloggeriță interesantă, locuiește în Spania, dar revine de fiecare dată pe plai românesc. Ioana este mai mult, decât un comentator amator și spun asta, deoarece am descoperit bloggerii și prin intermediul interviurilor. Mult succes în toate și felicitări, pot spune faptul că îl completezi de Adrian. El scrie povestea vieții și tu îi iei interviul vieții. 



Cluc Cristian este un superblogger brașovean, care persiflează situațiile limită din viață. Cred că umorul este un element important, deoarece e mai bine să nu luăm viața așa de serios. Glumele ne fac să tratăm lucrurile cu calm și dintr-o altă perspectivă.


Costică și Dana formează un cuplu superblogosferic condimentat și au farmec. Superbloggerița Dana postează câte o fotografie #unapezi și povestește despre cosmeticele utilizate.


  Mihaela-Loredana Mușetescu este o superbloggeriță cu personalitate. Mereu însoțită de fiica ei la Gala SuperBlog, cred că este o oglindire a ei. Îmi aduc aminte și acum de episodul în care eram la Gala Spring SuperBlog din Mamaia și se panicase că nu o vedea pe mama ei. O legătură frumoasă între mamă și copil. Interesant este faptul că scrie recenzii despre cărți și are o viziune diferită pe blog.


Cristina din Moinești este la fel de energică, o superbloggeriță care scrie despre locul în care se regăsește și anume despre Moinești. Articolele scrise de aceasta promovează activitățile din această zonă. Mă bucur tare mult că ne-am revăzut cu această ocazie. Dovada că Superblogul reunește superbloggeri din diferite colțuri ale țări și din diferite regiuni.


Silvia Puiu este profesoară cu normă întreagă și bloggeriță în timpul liber. Mereu activă atât în online, cât și în offline cu proiecte menite să încurajeze studenții să iasă din zona lor de confort și să promoveze. Am spus profesoară, ei bine predă în cadrul unei universități și este deschisă spre nou. Pe profesoara Silvia Puiu am avut ocazia să o întâlnesc la Gala Spring SuperBlog 2017, atunci când am povestit pe malul mării, alături de ceilalți superbloggeri despre experiențele de viață, dar și ce implică o profesie în învățământul universitar.
Luiza Poteca este o studentă în cadrul Universității Transilvania din Brașov, blogger și cititor în timpul liber. Asta nu este suficient pentru a descrie un om atât de sensibil, sociabil și cu o experiență interesantă de viață. Pot spune că am fost în siguranță știind că armata a fost prezentă la Gală. Luiza a dat milităria, pe design, scris și citit. Merită să o descoperiți.


Am atașat și dovada că superbloggerii au petrecut până târziu. Alături de mine la horă se află Georgiana Tonef-Filip, mămică de doi cu normă întreagă, superdansatoare și superbloggeriță în timpul liber. Pe mămica Georgiana am avut ocazia să o întâlnesc la Gala SuperBlog 2015, atunci când era însărcinată și se menține și acum în formă. 


Călătoria Perfectă  este un site creat de către Pati și Dan Coscai. Un cuplu modern care reușește să călătorească în jurul lumii constant. Îi urmăresc de câțiva ani de zile și citesc cu interes articolele scrise despre obiectivele turistice, cum să schimbi pașaportul și multe alte lucruri utile despre călătorii. Andreea a moștenit și ea talentul de la părinții ei, scriind articole despre experiența din China. În același timp, Andreea Coscai este scriitoare și a publicat cartea In Liceu. O familie frumoasă, plină de surprize, mereu în căutarea unor activități ce aduc în atenția noastră o altă viziune. Le urez mult succes în tot ceea ce fac.

Întotdeauna ce e mai savuros rămâne la final. Unul dintre cei mai narcisiști superbloggeri este Emil Călinescu și este absolut imposibil să nu îl remarci. Mă bucur că l-am revăzut pe haterul, bloggerul, criticul de modă, în curând cititor, pe nimeni altul: Emil Călinescu. Cu zurle și trâmbițe. Am râs, am dansat. Da, Emil a dansat și a cânta se pare că vorbea vinul în locul lui. Emil Călinescu este superbloggerul cu normă întreagă, cel mai activ om din online din punctul meu de vedere, uneori ai impresia că nu-i scapă nimic, atât de conectat, încât postează cele mai multe informații pe aproape 10 bloguri(aproape, deoarece următorul blog se lansează pe 15 ianuarie de Ziua Culturii Naționale) blogul omonim, emilstudentulminune, minunat, cinemil, lateatru, cristianmanea, blond, lastadion, politicacalinescu. Pasionat de fiecare domeniu în parte încearcă să hăitărească, dar și să ofere o părere argumentată, despre fiecare activitate.


La Gala SuperBlog 2017 am petrecut la hotelul Royal din Poiana Brașov și m-am simțit foarte bine, aș mai repeta experiența. Mulțumiri speciale lui Albert și Claudiei. Am încercat să trec în revistă toți cei pe care i-am revăzut sau în unele cazuri i-am cunoscut din diferite colțuri ale țării: Emil Călinescu(heităr și superblogger minunat), Dana(TS Secret, câștigătoarea trofeului), Liliana D. Grecu(profesoară și superbloggeriță), Raluca Brezniceanu(Superbloggeriță), Oana Crăciun(superbloggeriță și  vloggeriță), Georgiana Mihăilă(O pisică neagră, superbloggeriță, vloggeriță), Dana Toader(superbloggeriță), Cătălina Coman(superbloggeriță), Cristina Lincu(superbloggeriță și Scriitoare), Daniel Bote(superblogger și fotograf), Mandachisme(superblogger și vlogger), Adrian Găinaru(superblogger și scriitor), Ioana Razk(bloggeriță), Cluc(superblogger), Costică&Dana(cuplul de superbloggeri),  Mihaela Mușetescu(superbloggeriță), Cristina din Moinești(superbloggeriță), Silvia Puiu(superbloggeriță și profesoară universitară), Luiza Poteca(superbloggeriță), Georgiana Tonef(superbloggeriță), Pati și Dan Coscai(cuplu de superbloggeri și antreprenori). Informații despre competiția SuperBlog se află pe site, twitter, pagina de facebook, canalul de youtube și pe pagina google plus.
Închei articolul cu un citat motivațional și de urmat, pentru următoarea gală:„Un om poate face două greşeli fundamentale pe drumul căutării adevărului: să nu meargă până la capăt şi să nu înceapă acest drum.” -Buddha, dar și cu o experiență de repetat la acest hotel din Poiana Brașov.
Îmi puteți urmări activitatea pe pagina de facebook, google plus, twitter, pinterest, bloglovin, tumblr și instagram.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram