Testarea capsulelor ‪#‎Persil‬ Power-Mix. - Ralu Story

Noutăți

joi, 14 mai 2015

Testarea capsulelor ‪#‎Persil‬ Power-Mix.                  În luna mai(mai exact pe 14) am primit acest colet de la BuzzStore pentru a testa capsulele Persil Power-Mix. BuzzStore este o comunitate, în care companiile aplică pentru a oferi membrilor posibilitatea să analizeze un produs, prin probare și să ofere detalii despre experiența sa. În calitate de buzzer încerci produse din diferite domenii gratuit iar dacă vrei să aplici la campanii,  te poți înregistra completând formularul pe http://buzzers.ro/invite/305d8c63cb28f5ac52ce7c87ae42efb6.
                        


Prima campanie de la BuzzStore a fost una destul de interesantă, deoarece oamenii dau sfaturi în orice situație. Venise și rândul meu să-mi notez sfaturile pe care le-am dat până acum, însă în raport cu acest produs. 
                       

Kit-ul de la BUZZStore  conține o cutie de detergent de 28 capsule gel și pudră Persil Power-Mix Caps, 10 mostre de capsule gel și pudră Persil Power-Mix Caps, 1 prosop Persil, 10 materiale informative despre capsulele gel și pudră Persil Power-Mix Caps. Începem testarea capsulelor #Persil Power-Mix. Am fost selectată pentru a împărtăși cu voi experiența capsulelor #Persil cu lichid și dero.

            De reținut: 

Capsulele Persil Power-Mix cu lichid verde, prezentat în imaginea de mai sus, a fost creat(la concentrație soluției mă refer) pentru hainele albe. Să vă spun un mic secret, îl puteți utiliza și pe hainele colorate, însoțit de dero sau mai multe capsule pentru a se curăța și îndepărta petele. 


            
Testarea capsulelor  ‪#‎Persil‬ Power-Mix (testimoniale, sau mai bine zis sfaturi) și dezvăluirea unor obiceiuri în ceea ce privește spălarea hainelor.
              

Tu ce părere ai despre capsule cu lichid, ai recomanda aceste produse utile care nu ocupă mult spațiu și dacă da, de ce? Ai încercat capsulele Persil Power-Mix cu lichid verde pentru hainele albe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Post Top Ad

Responsive Ads Here