Jyskul la mare căutare, pentru comode-n dormitoare



Jyskul la mare căutare, pentru comode-n dormitoare

Vă povesteam că  toate activitățile din anul 2015 le-am făcut în grabă, din prima zi și până-n ultima zi. Trebuie să recunosc faptul că am renovat apartamentul în mare parte, dar îmi lipsește comoda. Deși, anul trecut mi-am pus în plan să-mi cumpăr o comodă, acum gândul acesta este tot mai pregnant. 

Îmi doresc o comodă care să se potrivească cu dulapul meu de nuanță deschisă, și poate cu trecerea  timpului reușesc să schimb și celelalte corpuri în aceeași nuanță mai deschisă. Vreau nuanțe mai calde în case și mă gândesc cum să scap și de restul mobilei, care este în acel negru mat. 

Fără doar și poate, nuanța primează în această situație, am ales una deshisă din anin. Îmi place nuanța și se potrivește cu dulapul și canapeaua mea. Un alt aspect pe care-l caut este spațiul, ca să-mi încapă o parte din lenjeria de pat. Călcată frumos, împăturită și pusă la îndemână, sub plasma pe care o am. Meticuloasă de fel, pot spune că sunt atentă la detalii, astfel că mânerele sunt sigure, mai ales atunci când vine vorba de mama mea care este bolnavă.

Mânerele îmi oferă acea siguranță că nu o să găsesc, atunci când vin de la facultate toată lenjeria prin casă. Sistemul de deschidere este la fel de important, mai ales că sertarul are acele 2 rotițe și 2 șine de culisare prin care se realizează tragerea sertarului, în timp ce se mută de la un capăt la altul.

Comoda are 5 sertare, unde pot să-mi depozitez tot ceea ce-mi doresc. Un alt beneficiu este spațiul pe care-l economisesc având 75 cm lățime și 35 grosime. Atunci când îmi cumpăr lucruri prin casă, mă gândesc cum aș putea câștiga spațiu pentru mai multe produse. 

Jyskul este la mare căutare și nu doar pe motoare de căutare, mă refer la dormitoare. Comoda mea de pe jysk are un loc aparte în casă, acolo unde televizorul și alte fotografii sunt amplasate pe el. Anul acesta mă gândesc și la alte modificări prin casă, până una alta mai caut produse utile în gospodăria mea.

Ce părere aveți despre produsele Jysk? Cum vi se pare comoda?

1 Comentarios

  1. Frumoasa comoda, dar eu nu mai am unde s-o pun, asa ca ma descurc cu ce am. :)) La magazinul lor am fost si eu de cateva ori, imi place sa vad de aproape noutatile.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram