Un weekend superblogosferic în care superbloggerițele au pus rotițele în mișcare în drum spre Gala SuperBlog 2021





Un weekend superblogosferic în care superbloggerițele au pus rotițele în mișcare în drumul spre lavandă. În weekend-ul 11-13 iunie 2021 am fost la Gala Superblog care a avut loc la Hotelul Opal. Gala Superblog este organizată bianual de către părinții, Claudia Pătrașcu și Albert Budică, celei mai longevive competiții blogosferice. Competiția Superblog se află la a 21 ediție și în jurul acestei competiții Albert Budică și Claudia Pătrașcu au reușit să formeze o comunitate în care mă regăsesc și eu. Vă mulțumesc Albert Budica și Claudia Patrascu pentru această oportunitate și pentru această punte de legătură între bloggeri și sponsori. SuperBlog este o școală, un brand, în care se formează mulți bloggeri debutanți, dar și bloggeri veterani care vor să-și testeze limitele!


Am pornit din București unde mă aștepta bloggerița  Larisa Mustață și  bloggerița, respectiv vloggerița Georgiana Mihăilă. Vă invit să urmăriți vlogul Georgianei Mihăilă(episodul Negru Vlogă)! Prea inspirațional vlogul, dar mai bine vă las pe voi să vă delectați cu momentele și emoțiile de la lavandă, de la Hotelul Opal în care superbloggerițele au pus rotițele în mișcare în drum spre Gala SuperBlog. Nu vă dau mai multe detalii ca să nu stric surpriza.

Hotelul Opal de la Cap Aurora din Jupiter. Atunci când am ajuns la Hotelul Opal am remarcat forma hotelului și construcția acestuia, respectiv faptul că este în proximitatea Mării Negre. Ulterior, am remarcat trandafirii care înconjoară Hotelul Opal. Grădinile și terasa Hotelului Opal este împrejmuită cu soiuri de trandafiri înfloriți. Recunosc, pe mine, m-au cucerit trandafirii și parfumul lor.



 Hotelul Opal de la Cap Aurora este o oază parfumată de trandafiri de pe plaiul românesc cu o priveliște naturală spre Marea Neagră. Camera cu priveliștea la mare, răsărit și apus îmbie la relaxare. Eu mi-am încărcat bateriile cu liniște, motivație și cu un vibe bun. Hotelul Opal este un loc instagramabil și un loc în care te poți bucura de o cazare ce are o priveliște de fotografiat, de admirat și de stat pentru un sejur pe litoralul românesc.

 Vineri seara am făcut un duș cu apă fiartă. Un plus al Hotelului Opal este că au apă caldă(pentru cei ca mine) și AC(aer condiționat).Sâmbătă dimineața, în data de 12 iunie m-am bucurat de un mic dejun copios. În Hotelul Opal este obligatorie purtarea măștii de protecție. Doar, pe terasă și în exterior nu este obligatorie purtarea măștii. Recunosc că eu m-am vaccinat înainte să merg la Gala SuperBlog pentru siguranța mea. Astfel că în interiorul Hotelului Opal m-am conformat și am purtat masca de protecție, în exterior nu a fost nevoie. Revenind la micul dejun. Mai jos puteți să vă delectați cu următoarele imagini de la micul dejun regesc.

Salam și brânzeturi

Cereale și iaurt

Ochiuri, papară, crenvurști, șuncă și cârnăciori



Legume și paste


Seara pe terasa Hotelului Opal a avut loc Gala SuperBlog. Nu îmi pregătisem un discurs. Discursul meu plin de umor de la Gala SuperBlog 2021 a descrețit frunțile bloggerilor și sponsorilor. Competiția SuperBlog are rolul de a scoate bloggerii din zona lor de confort și de a-i pune sub presiunea emoțiilor vorbitului în public.



Gala SuperBlog a avut loc la terasa Hotel OPAL cu o priveliște frumoasă și parfumată spre Marea Neagră. Mă bucur că am avut ocazia să socializez cu bloggeri din familia Superblog. Dincolo de competiția SuperBlog comunitatea construită în jurul pasiunii pentru scrierea articolelor este neprețuită și o sursă de motivație și energie pozitivă. Mii de mulțumiri pentru ospitalitate și pentru serviciile de calitate, parfumate de soiurile de trandafiri, oferite în weekendul blogosferic de Litoralulromanesc.ro și Hotelul Opal!

Fotografia a fost imortalizată de Daniel Botea


 M-am bucurat de priveliște, terasa are vedere spre Marea Neagră. M-am bucurat de o pizza delicioasă și de un Cuba Libre savurat după Gala SuperBlog pe terasa Hotelului Opal. Ce stare de bine mi-a dat să savurez o pizza delicioasă și să povestesc cu bloggerița Andreea Lazăr despre animale și despre cum se aleg midiile bune de mâncat.
Cuba Libre


Pizza Delicioasă și oameni dragi

Terasa Hotelului Opal
Cei de la Farmec au fost generoși și la Gala SuperBlog 2021. Am primit produse cosmetice de la Farmec. Un balsam de păr, un gel de duș parfumat de bujori și un gel dezinfectant pentru mâini de pus în poșetă.

Fericită că primisem produse cu Farmec


Duminică am plecat încântată că am petrecut un weekend relaxant. Paturile din camerele de la Hotelul Opal au saltele cu memorie, pentru ca fiecare turist să se bucure de un sejur odihnitor și plăcut, fără dureri de spate. Mi-a rămas întipărită în memorie starea aceea plăcută de somn odihnitor datorat saltelei. Cazarea a fost curată cu o priveliște spre Mare Neagră. Micul Dejun este variat, mi-am putut alege ce am vrut să mănânc cu autoservire, iar prânzul și cina sunt  a la carte.


Priveliște spre grădina cu trandafiri și spre Marea Neagră

Micul dejun pe terasă

A fost un weekend parfumat de trandafiri, cu imagini spre Marea Neagră ce m-au încărcat de bucurie. Mi-am spus că voi reveni la Hotelul Opal și cu altă ocazie, în vacanța de vară. Hotelul Opal oferă servicii de calitate și mă bucur că mi-au curățat camera și au șters prin baie, respectiv mi-au schimbat prosoapele. În același timp, țin să le mulțumesc lui Albert Budică, fondatorul Swiss și finanțatorul principal al proiectului SuperBlog, dar și Claudiei Pătrașcu, vectorului de imagine și mamei SuperBlog, moderatorul Galei SuperBlog și mediatorul discuțiilor de pe grupul SuperBlog. Astea fiind spuse superbloggerițele au pus rotițele în mișcare în drum spre Gala SuperBlog 2021. Sper să ne revedem cu bine și la următoarea Gală SuperBlog. Pe curând.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram