Jocurile potrivite pentru anotimpul răcoros

                     
                           Atmosfera de iarnă a sărbătorilor este accentuată de venirea lui Moș Crăciun care ne încântă cu daruri captivante.  Bucuria celor mici dar și a celor mari constă în gesturile mărunte care contează destul de mult. Din copilărie ne dorim să primim un dar potrivit de sărbători și astfel proiectăm în cei din jurul nostru sentimente în ceea ce privește emoțiile pe care le simțim. Împodobirea bradului face parte dintr-un ritual frumos de Crăciun atunci când punem globurile și dulciurile legate cu ață pe crenguțele diferite , iar la final se încheie cu ornarea cu beteală. 


Vorbim destul de des de cadourile pe care le primim cu drag însă semnificația Crăciunului este mult mai profundă deoarece atunci celebrăm nașterea lui Iisus de aici și tendința de a petrece alături de cei dragi. În fiecare casă în ajunul Crăciunului dăinuie atmosfera de sărbători, mirosul cozonacilor parfumat și de bradul din casă agățat pe masă precum și așteptarea colindătorilor care duc mai departe prin viu grai tradiția românească. 



Mă bucur nespus atunci când văd copii îmbrăcații în urși , căluții dar și jocul caprei care reușește să mă surprindă în fiecare an. Sezonul răcoros ne ține de  cele mai multe ori în casă alături de cei mici și cum altfel putem petrece vacanța de iarnă decât prin jucăriile și jocurile de pe http://www.bestkids.ro/c-7-jucarii-si-jocuri.aspx care ne țin de  cele mai multe ori în casă alături de cei mici și cum altfel putem petrece vacanța de iarnă decât prin jucăriile care să ne relaxeze și care să fie un remediu eficient împotriva iernii dar și a senzației de plictiseală. 


Printre jocuri  captivante ce necesită îndemânare, concentrare dar și o atenție sporită am găsit un joc interesant care http://www.bestkids.ro/p-9442-joc-de-familie-nu-te-supara-frate.aspx  ma surprins și mă jucam cu drag alături de fratele meu. Jocurile în general apropie oamenii destul de mult dar mai ales este important să-i apropie pe frați și pe prieteni pentru a-și petrece timpul liber din vacanță interactiv.



                      

Jocurile de societate dar și de strategie au rolul de a ne face să fim concentrați și atenți de a dezvolta diferite abilități de contabil cu un  http://www.bestkids.ro/p-28584-joc-de-societate-my-monopoly.aspx părinții e pot face cadoul potrivit pentru sărbătorile de iarnă.
                       


Cadourile primite de Moș Crăciun în ghete dar și sub brad  ne pot surprinde cu jocurile de strategie dar și cele de societate prin care putem uita de gerul de afară și ne putem adăposti la căldură , alături de prietenii dragi.                    

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram