Proiectul de licență la puterea HyperX


Proiectele îmi dau mari bătăi de cap, de la structurare la trimiterea pe e-mail. Mi se întâmplă de multe ori, să nu pot trimite un e-mail, deoarece mi se blochează PC atunci când îmi este lumea mai dragă. Așa cum studenții fac lucrurile pe ultima sută de metrii, așa am preluat și eu acest element definitoriu. Dacă vorbim de proiecte, lucrurile sunt mai simple, mai negociezi cu profesorul să-l trimiți cu altă ocazie(în sesiunea din toamnă pentru restanțieri), dar atunci când vorbim de licență, totul se schimbă la 180 de grade.

Proiectul de licență este o lucrare cu caracter științific prezentată de un candidat(absolvent al facultății- inginerie sau umanistă) pentru obținerea titlului de licențiat(specialist într-un domeniu). Deși, piața este extinsă, lucrarea de licență este o altă treaptă care merită urcată prin efort, pentru ca să-mi aparțină în totalitate.

Ce mă fac atunci când PC se gândește să mă surprindă, într-un mod neplăcut, desigur și să se blocheze instantaneu. Cât ai bate din palme și înainte să-l salvezi se blochează și se cam risipește tot ceea ce ai muncit, atât de multe ori. Dar, încearcă să le spui asta membrilor din comisie, nu te vor crede, vor spune că este o altă scuze studențească, că doar și ei au trecu prin asta.

Viteze de acces și de transfer este extrem de importantă, atât cu privire la transmiterea unor fișiere de mari dimensiuni, cât și cu privire la viruși trimiși la pachet cu informațiile utile pentru redactarea lucrării de licență. Probabil că știți, cât de neplăcut este să ți se blocheze PC când descarci un fișier important, pe care trebuie să-l prelucrezi și să-l prezinți peste câteva zile(și redactarea are câte un deadline).

De aceea, aleg să-mi cumpăr SSD-urile  la puterea HyperX pentru a descărca toate informațiile în timp util. Asta dacă mai găsesc oferte, prin Magazinul Online și să pot redacta la timp lucrarea mea de licență. Ai spune, că nu trebuie să mă panichez, mai sunt atât de multe luni, până la ultima carte a Facultății de Comunicare și Relații Publice. Nu pot să mă las păgubașă, trebuie să joc până la ultima carte și să bifez obiectivul principal din acest an.
logo_mediadot_patrat11181779_1191560034193379_4769063824927517783_n















Caut ofertele SSD, bănuiesc că pentru studenți o să fie o reducere specială, că doar nu ne rupem degeaba hainele pe la facultate, ne golim stocul de hârtie A4 și de pixuri. Calculatorul meu are nevoie de un imbold pentru a rezista șocurilor și așa trăim în era vitezei, să-mi dea și mie un kilobyte de pomană. Din pasiune pentru IT  sau de nevoie pentru că trebuie să apelez la diapozitive pentru a-mi scrie proiectele într-un timp rezonabil, aleg să le cumpăr pe cele revoluționare și performante. Că doar, la un moment dat studenții o să revoluționeze PRul, într-o formă sau alta.

Promotii SSD Kingston sunt atât pentru bloggeri, mici sau mari creatori de conținut și formatori de opinie, pentru studenții care frecventează cursurile facultății, pentru gammeri virusați. Cred că și bloggingul împreună cu organizarea de evenimente sunt virusuri imbatabile, cel puțin așa mi-a spus exigentul profesor de la facultate G.O. că ”măi fată, Tu(adică personajul care scrie) ești virusată. La mulți ani” pe un ton convingător.

Proiectul meu de licență  este pe mâini bune la puterea HyperX, cu această ocazie reușesc să editez mai repede materialele pentru Student Show.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.
Tu ce părere ai despre SSD Kingston la puterea Hyper X? Ai trecut vreodată prin așa ceva, în cel mai important moment când trebuia să trimiți un proiect și să se blocheze PC-ul? 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram