Mă înscriu cu povestea mea în Competiția Super Blog



Competiția Super Blog este acel concurs pentru scrierea articolelor creative pe blog. Articole care contribuie la dezvoltarea brandurilor. Ca să fie un win-win pentru ambele părți, bloggerii clasați în primele locuri câștigă bani, iar mai apoi premii la fiecare probă. Câștigurile materiale sunt binevenite dacă sunt susținute de cele spirituale, în care faci parte dintr-o comunitate, adică atât nevoia de apartenență de care ai nevoie, descoperi și înveți lucruri noi, cât și nevoia de informare sunt satisfăcute.

Povestea mea de blogging a început cu primul articol scris pentru competiția SuperBlog. În primăvara lui 2014 am participat cu un articol despre importanța sportului și de atunci m-am îndrăgostit sau mai bine spus virusat de această competiție. Am participat la fiecare Gală cu zâmbetul pe buze❤️. Am scris articolele pe ultima sută de metri și am crezut în această competiție ce este o școală în care te formezi. O școală în care înveți să scrii advertoriale, să crezi în șansa ta și să îți argumentezi părerea cu toate armele încărcate de cuvinte alese🍀. O comunitate care te ajută să ai încredere în tine. De când sunt superblogger sunt mai încrezătoare în propriile forțe, îmi place să îmi spun părerea, indiferent de credințele altora.☀️ De când sunt superblogger îmi place să fac multe fotografii, cred că fiecare amintire este neprețuita. O să realizați acest lucru la gala superblog🤳.  Competiția SuperBlog te învață cât de important este timpul și minutul 59.

Îmi înscriu povestea în Competiția SuperBlog. Dacă vrei să înveți regula lui 59, să câștigi premii și inveti lucruri noi înscrie-te în competiție. 


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.