Cu Noriel prichindelul va avea activitate în casă



                   Sezonul rece îi pune în dificultate pe părinți deoarece cei mici doresc să iasă afară să se joace în zăpadă însă prichindeii trebuiesc feriți și protejați ca să nu se îmbolnăvească deoarece ei sunt firavi și nu au imunitate în primii ani de viață. Cum am putea să-i ținem departe de frigul de afară fără să plângă să uite de jocurile de afară și să le spună părinții poezii, să asculte muzică și să se distreze de minune în casă.



Copilăria este o etapă frumoasă prin care trece fiecare copil și învață să facă diferența dintre bine și rău. Experiențele trăite în copilărie ne marchează pe viață  fie că sunt bune sau rele de aceea părinți încearcă să ne protejeze. Când suntem mici cu toții trecem prin tragerea de față și pupăturile în exces ale părinților dar și ale apropiaților care vin să vadă prichindelul și să-l sufoce cu dragoste și multă căldură sufletească. 



Prichindeii sunt mereu energici  de aceea doresc să descopere mereu ceva nou , o jucărie este o bucurie pentru primele zile după  se plictisesc și o lasă într-un colț uitat din cameră. Prichindeii ca să poată să-și dezvolte modul de a socializa trebuie să comunicăm cu ei destul de mult să-i introducem în vocabular cuvinte noi, să citim povești pentru a-l face să înțeleagă, să aibă în timp deprinderi care-l vor ajuta, de a fi atent, de a selecta informația și de a o disemina.  Atunci când sunt mici își doresc toată ziua să se joace cei mici și sunt foarte drăgălași de la jocurile cu piciorușele îmi aduc aminte cu drag de verișorul meu care era fascinat de imaginile de la televizor, îi plăceau la nebunie poveștile și poeziile pe care i le spuneam. 




Verișorului meu îi era destul de ușor captată atenția prin poezii noi și mici jocuri gen  cucu bau care îl distra, însă trebuie să recunosc faptul că după ce au început să-i crească dințișorii starea de nervi pe care o avea îl făcea mai agitat decât era de obicei.

În momentul în care, celui mic încep să-i crească dințișori durerile se fac resimțite prin starea de nervi pe care o are de aceea simte nevoia să ronțăie, să tot roadă ceva, cheile care au rolul de a-l ajuta pe cel mic să se destreseze de pe http://www.noriel.ro/bebe găsești produsele potrivite pentru cel mic în funcție de vârsta și nevoile acestuia pe acest sezon răcoros . 
        



În primii ani de viață cel mic îi place să exploreze să descopere fiecare lucru din cameră dar și de afară, să învețe culorile, să facă diferența dintre acestea. Prichindelul fiind foarte energic îi place să fugă prin casă, să-și consume energia dansând pe melodii și cum altfel poți să-l monotorizezi  cu premergătorul foarte util pentru tinerele mămici. 


Permegătorul are rolul de a-l menține pe prichindel pentru a nu se lovi dar și de a-l lăsa să-și consume energia și să învețe să facă primii pași fără teamă. Dar ce să mai zici atunci când premergătorul are și melodii pentru a-l anima pe cel mic, prichindeii sunt impresionați de melodiile ritmate iar aceștia se concentrează pe întreaga zi învârtindu-se prin casă.
              


Cu Noriel prichindelul va avea activitate  în casă și se va distra de minune cu premergătorul care are melodii, dar și cheile create dintr-un material care au rolul să-l destreseze pe cel mic de aceea întreaga zi va fi una inedită pentru cei mici , iar părinți și-au luat de grija ieșirii afară  a bebelușului și reușesc să-l țină ocupat.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram