GASEȘTE COMOARA DE PE STICLELE VITTEL : O EXCURSIE LA Disneyland PENTRU TOATA FAMILIA!

         
       Vara aceasta căldura toridă ne va deshidrata de aceea este esențial să consumăm minim 2 litri pe zi de aceea   vittel.ro este o apă pură, care ar trebui să fie consumată cât mai des.
            

       Cu Vittel sănătatea ta contează, vara asta te vei hidrata și vei câștiga premii pe măsură intră pe http://www.vittel.ro/cum-poti-castiga.html pentru a te înscrie în contract. În perioada 5 iunie – 31 august 2014, caută în magazine sticlele Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promoțional, cumpără minimum o sticlă și introdu codul unic pe site-ul www.vittel.ro, în secțiunea “Înscrie codul aici” . Codul promoțional unic poate fi introdus o singură dată. După validarea datelor de contact și a primului cod unic introdus, vei primi un cod PIN pe care te rugăm să îl păstrezi și să îl introduci și pe acesta, în formularul de participare, de fiecare dată când introduci un nou cod unic promoțional. Fiecare cod unic promoțional îți poate aduce nenumărate premii pe site. 

       Mecanismul este cât se poate de simplu: cu cât cumperi mai multe sticle de Vittel Disney, aflate în campanie, cu atât poți descoperi mai multe premii mici: 
  • La 3 sticle cumpărate, ajungi la prima “comoară” Vittel: wallpaper cu personajele Disney, din campania curentă.
  • La 5 sticle cumpărate, găsești altă “comoară” Vittel: o serie de șabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie pe care le poti descărca și printa pentru cei mici. 
  • La 7 sticle cumpărate: forme de coroniță și de urechi de șoricel pentru cei mici pe care le poți printa și apoi asambla pentru ei.
        Găsește comoara de pe sticlele Vittel, o excursie la Disneyland pentru toată familia, intră pe http://www.vittel.ro/harta-premilor.html și înscrie 3 coduri pentru a descărca wallpaper-ul cu personaje Disney și poți avea mai multe șanse pentru a câștiga marele premiu.
      

       Urmărește site-ul campaniei și după 31 august poți afla dacă ai câștigat unul dintre premiile mari puse în joc: o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau apă Vittel pentru tot restul anului.



0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram