Ads 468x60px

joi, 3 iulie 2014

Alături de COVERA grădina mea profită de vacanța de vară

  

         COVERA este un site care are multe produse utile pentru grădina, casa dar și pentru îngrijirea animalelor.  Acum produsele pentru casa ta sunt doar la un click distanță și poți profita de vacanța de vară fără să mai umbli ore întregi prin magazine. COVERA are multe produse pentru grădinărit, de la mașini la unelte potrivite doar pe http://www.covera.ro/masini-unelte/ .
           

      Grădina mea profită de vacanța de vară deoarece este îngrijită corespunzător cu unelte  freze, sau mașini de tuns. Frumusețea florilor și mirosul aerului curat împreună cu parfumul verii te îmbie la o stare de bine.


            Curățenia grădinii precum și a casei mele este prioritară pentru sănătatea mea și a celor din jur mai ales cu   http://www.covera.ro/masini-unelte/curatenie/masini-de-spalat-cu-presiune/ , care sunt ușor de folosit.

    
  Aspiratorul este un produs important, trebuincios și de nelipsit în fiecare gospodărie intră pe http://www.covera.ro/masini-unelte/curatenie/masini-de-spalat-cu-presiune/aspirator-uscat---umed-karcher-mv3-premium-1000w-17l_16211/ pentru ați face viața mai ușoară.


       COVERA se bucură de aprecierea gospodarilor și este cel mai bun Start-up și cel mai bun Magazin în categoria "Casa și Gradina" la GPeC 2013.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Followers

Follow by Email

Trafic ZeList

Traffic blog

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

Public Domain

Public Domain Mark
This work (Blogger, by Raluca Andreea) is free of known copyright restrictions.

 
Blogger Templates