KOMUNOMO este Omul din spatele decorului




                 Dincolo de mediul online în spatele fiecărui utilizator se află o poveste, o persoană care simte și are propriile convingeri. Fiecare dintre noi facem parte dintr-o anumită comunitate de la  regiunea, orașul în care am crescut  la cel în care ne aflăm de la domeniul de activitate în care profesăm sau școlile pe care le urmăm la pasiunile pe  care le avem ne unesc interesele și convingerile noastre. 


Te-ai gândit cum ar arăta o platformă a tuturor comunităților în care ne-am integrat, să ne ajute să ne facem prieteni mai ușor ca în copilărie când eram mult mai sociabili și deschiși cu cei din jurul nostru. O dată cu trecerea timpului în fața calculatorului începem să devenim dependenți de acesta și de internet uitând de prietenii noștri, de ieșirile în oraș dar și de momentele frumoase petrecute cu aceștia. 


Komunomo este o nouă platformă creată nevoilor din zilele noastre mai ales pentru cei care petrec mult timp pe internet, uitând să socializăm față în față cu persoanele dragi și să ieșim să povestim ca în vremurile bune. 



Komunomo a creat și o aplicație prin care ne deconctează dacă stăm mai mult de două ore pentru a ne chema prietenii în oraș, să mai ieșim prin parc să povestim, la o cafea dimineață pentru a ne face ziua frumoasă după cum era o vorbă și o vorbă ziua bună se cunoaște de dimineață. Te invit să descoperi noua platformă menită să reunească prietenii din copilărie dar și cei noi la povești și istorisiri în offline. 



Socializăm din ce în ce mai mult cred că este important să avem prieteni alături de noi, de trăirile noastre. Îmi aduc aminte cu drag momentele în care merg cu trenul este destul de interesant cum doar în câteva ore ne împrieteni cu persoane ca și cum ne-am cunoaște de o viață, ascultăm istorisirile despre nepoții despre locurile în care am pășit și ne-ai rămas în minte, despre persoanele dragi. În tren descoperim oameni așa cum sunt în viața de zi cu zi, omul din spatele decorului dezgolit de măștile care până atunci încerca să le pună în evidență. 



Poveștile cu animalele spuse de bătrâni sunt amuzante și ne captează atenția. timpul trece așa de repede când ce să vezi trenul oprește și călătorii se despart o iau pe drumuri diferite fără să mai păstreze legătura. Pășim spre destinația dorită și ajungem la școală, facultate sau chiar la muncă unde povestim lucrurile frumoase și mai puțin frumoase de la dezgust la furie pentru că ne simțim neîndreptățiți pentru nota primită pentru că aveam alte așteptări sau la muncă pentru că nu suntem în target deși am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să reușim. 




O atmosferă apăsătoare este atunci când notele nu reflectă din perspectiva noatră efortul depus , de câte ori nu am considerat că unele persoane sunt favorizate deși nu au învățat, sau că la muncă unele sunt apreciate fiindcă se înțelege de minune cu șeful nostru. Ei bine aceste sentimente sunt specific umane de la atmosfera bacoviană la cea de fericire, de extaz este doar un pas. 




Banchetul este momentul în care fiecare dintre noi avansăm, trecem într-o altă etapă a vieții ne maturizăm acesta este momentul în care trebuie să luăm viața în piept și să muncim pentru ceea ce ne dorim cu adevărat, la acest eveniment important fiecare ne aducem aminte de momentele frumoase, emoțiile își spun cuvântul chiar dacă ne-am mai certat în timpul liceului atunci e momentul în care ne vedem dincolo de decor și de prejudecăți. 



Imortalizăm momentele cheie cu prieteni dragi sau chiar la banchet cu persoane care până atunci aveam o altă părere despre acestea și le postăm pe site-uri de socializare acum postarea pe platformă ne reamintește de aceste momente și ne ajută să ne întâlnim, să povestim, să ne cunoaștem și în alte circumstanțe.








                               
Așa arată prima pagină a platformei care dorește să unească oamenii și să-i cunoaștem din spatele decorului și a măștilor care le afișează. Emoțiile pe care le simțim în offline nu se compară cu like-urile pe care le primim în online sau cu comentariile frumoase deoarece nimic nu înlocuiește zâmbetele de afară, glumele spuse, peripețiile pe care le întâlnim selfie pe care îl facem în diferite locuri cu persoanele care devin dragi.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram