Mâncarea de Crăciun făcută mai rapid cu electrocasnicele potrivite

blender_Philips2





Mâncarea de Crăciun făcută mai rapid cu electrocasnicele potrivite. A început numărătoare inversă până la masa de Crăciun. Pentru mine Crăciunul este reprezentat de masa din familie, precum și de poveștile spuse lângă bradul ce împrăștie mirosul acela incomparabil. Cozonacul este elementul principal ce-și face loc în mijlocul mesei, făcut cu multă nucă în interior și cu mac presărat la exterior.

Să nu uităm de salata boeuf, în care punem cele mai diverse alimente și legume. De la tăiatul cărnii, a morcovului, a țelinei și a cartofilor. Să nu uităm de maioneza care trebuie amestecată și rotind într-un singur sens cu ulei, muștar și ouă. Ce se întâmplă atunci când aceasta se taie.

Magazinele  de electrocasnice sunt utile pentru cei care nu reușesc să-ți achiziționeze la timp blendere sau aparate de tăiat legumele. Deși suntem români, urâm să stăm la rând și să așteptăm prin aglomerație pentru a cumpăra lucrurile dorite. De aceea în nelipsa timpului, optăm pentru magazinele online deoarece ne aduc acasă electrocasnicele de care avem nevoie. Legumele tăiate în câteva secunde ne ajută să facem mâncarea într-un timp scurt, mai ales atunci când munci destul de mult.

În prag de sărbătoare, cheltuim banii pe cadouri pentru cei dragi și nu reușim să cumpărăm produsele dorite raportat la câți avem noi în buzunar. Cu ofertele electrocasnice ne achiziționăm produsele dorite la prețuri mai mic și la aceeași calitate. Electrocasnicele cu ustensile diverse sunt la mare căutare deoarece ne facilitează efortul.

Revenind la masa special pregătită de Crăciun. Cozonacul este cel mai bun desert preparat din cocă, rahat, nucă, cremă și mac. Rahatul este cel mai lipicios aliment, astfel că dacă încercăm să-l tăiem cu un cutiț, ne lipim degetele cu acel solid vâscos. Cu un aparat de tăiat, rahatul este făcut cubulețe și pregătit pentru a fi pus în cremă. Robotul de bucutărie ne ajută să preparăm cele mai delicioase deserturi, dar și cea mai gustoasă mâncare.


Dragilor, mă pregătesc pentru sărbătoarea de Crăciun și-mi scot electrocasnicele din dotare. Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram