Luminează-ți casa cu ferestrele de mansardă Velux



Luminează-ți casa cu ferestrele de mansardă Velux. Lumina într-o casă este foarte importantă, atât din punct de vedere vizual, cât și al sănătății în general. Ferestrele înseamnă deschiderea și în același timp reîmprospătarea aerului. Ferestrele de mansardă Velux luminează suficient de bine orice spațiu creativ destinat învățării, studiului sau tot ceea ce ține de lucru labirou. Cu ajutorul ferestrelor de mansardă se poate face economie la lumină.

Ferestrele de mansardă sunt izolate din punct de vedere fonic. Mai ales în sezoanele ploioase când vremea nu se mai stabilizează și zgomotul făcut de ploaie se intensifică. E atât de plăcut să te trezească razele soarelui ce încălzesc și luminează camera natural. 

Ferestrele de mansarde actuale ar trebui să fie cât mai practice și mai moderne.
Ferestre VELUX cu actionare electrica  ajută la programarea deschiderii și închiderii ferestrelor. Faptul că poți să programezi aerisirea camerei, deși ai vrea să se întâmple atunci când nu ești în interior este un atuu. Modernizarea ferestrelor de mansarde înseamnă și circularea aerului, posibilitatea de aerisire fără să te tragă curentul.

Ferestrele de mansardă Velux:
  1. Au acționare electrică ceea ce pentru mine este un aspect pozitiv. Deoarece îmi oferă confortul de a programa funcționarea unui geam.
  2. Au un design frumos și suficient pentru a te putea delecta cu tot ceea ce se întâmplă afară.
  3. Au o izolație fonică pentru reducerea zgomotului
  4. Au 3 foi de sticlă ce protejează din punct de vedere fonic
  5. Senzorul de ploaie închide ușile la primele picături de ploaie
  6. Pot fi folosite la băi, bucătării și în camere
  7. Montarea autorizată se face de către Velux
Principalul  impediment la achiziționarea unui lucru este montarea lui. Velux ajută clienții prin intermediul unui montator autorizat Velux, adică de către companie, care se ocupă de montarea ferestrelor de mansardă și de prinderea sistemului în așa fel încât să se închidă și să se deschidă corect. Ferestrele de mansardă pot să fie amplasate în camere, utile pentru spațiile în care trebuie să scrii, să citești sau să lucrezi de pe calculator. În bucătării pentru a se aerisi într-un timp foarte scurt. Mai ales atunci când gătim și trebuie să aerisim ca să iasă aburul din bucătărie și să aerisim. În băi, deoarece eu sunt adepta acelor băi fierbinți și acest lucru înseamnă abur în exces. Aerisirea cu ajutorul ferestrelor de mansardă ajută la păstrarea unor pereți curați și unui mediu plăcut și împrospătat. Protecția fonică este un aspect important. Mai ales când ai nevoie de liniște și afară sunt tot felul de zgomote ce poate să îți perturbe activitatea. Senzorul de ploaie care închide automat geamul este un real ajutor, pentru a nu se infiltra apa în casă în timp ce am lăsat geamul deschis și am mers la cumpărături.

velux

Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram, bloglovin și pe canalul de youtube ! Pe curând1f440!

1 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram