Instacamp are loc pe data de 10 iulie și este evenimentul care reunește pasionații de fotografii ce postează pe Instagram

http://www.instacamp.ro/participare.php#top

Instacamp are loc pe data de 10 iulie la București și este evenimentul dedicat pasionaților de fotografii distribuite pe Instagram. Instagram devenind și o platformă de promovare. Dintr-un serviciu e photo-sharing s-a transformat într-o aplicație de promovare prin fotografie. Ceea ce înseamnă că dintr-o platformă socială a devenit o platformă socio-economică.

Evenimentul este organizat de către Evensys. Evensys este o companie de organizare de evenimente cu o experiență în spate. Menită să aducă un plus de informație. Schimbul de informație prin networking ajută oamenii care se ocupă de comunicarea unui brand să înțeleagă care sunt așteptările bloggerilor, creatorilor de conținut și influencerilor.

Instacamp aduce în atenție informații din noi despre cele mai populare hashtag-uri, cei mai activi creatori de conținut, dar și despre cele mai apreciate branduri în mediul online. Instacamp este evenimentul ce oferă un bagaj de informații despre cum este utilizată platforma Instagram în scop economic și cum îi influnțează pe consumatori.
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram, bloglovin și pe canalul de youtube ! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram