Concertul special al Trupei Byron alături de Fanfara Militară Bistrița

     

                 Trupa Byron va concerta marți, în data de 2 decembrie la Teatrul Național Cluj alături de Fanfara Militară Bistrița și va sărbători în același timp 8 ani de activitate. Un concept nou care tot prinde la public este orchestrarea melodiilor deoarece linia melodică este una mai interesantă, superioară auzului nostru. 


Acesta nu este un concert banal la care participă persoane și cam atât se dorește să fie ceva mai mult de atât astfel prin înregistrarea evenimentului se va lansa pe piață un dvd cu  „Electric Marching Band”. Trupa are multe surprize pentru fanii săi de la prezența corului Excelsior și a invitaților speciali Luiza Zan și Alexander Bălănescu . 

Trupa byron este o trupă de alternative rock care îi va reunii pe toți iubitorii acestui gen. Această trupă are piesele create într-un mod interesant, uitasem de mult timp să ascult povești sau piese de teatru pe o linie melodică relaxantă, piese care să spună ceva care să transmită un mesaj frazat pe înțelesul tuturor. Instrumentația acestora a diferit și a evoluat frumos alături de piesele compuse ceea ce îi diferă de alte trupe este modul de a povesti oferindu-ne de multe ori să facem o retrospectivă, să privim melancolic la momentele frumoase ce le-am petrecut.


 Văzând că au avut succes cu înregistrarea video a concertelor  prinzând experiență după unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Târgu Mureș din anul 2008 și după  concertul „Live Underground” din Salina Turda din anul 2010 s-au reunit pentru a face un nou proiect muzical care să încânte publicul cu piesele rock, orchestrate de data aceasta de Fanfara Militară Bistrița.  


Printre proiectele lor interesante se numără și promovarea trupelor din licee prin crearea unui concurs sub numele de „byron- Rock Your High School” câştigătorii au  avut ocazia de a cânta în deschiderea concertului aniversar de la 3 ani de când s-a înființat trupa şi au primit un voucher pentru instrumente în valoare de 5000 de lei de la Guitar Shop , sponsorul concursului


Astfel că, prin promovarea neconvențională a concertelor pe care le susțin aceștia și prin faptul că au dat ocazia și celor care nu au parte de acest privilegiu pentru fiecare zi este un gest frumos pe care l-au făcut de a deschide o nouă perspectivă unora care sunt la început de drum intră pe  byronmusic.ro și descoperă artiștii preferați.
             

Vrei să te bucuri pe o muzică reorchestrată într-o atmosferă primitoare pentru fiecare persoană în parte,  ei bine concertul de la Cluj al trupei Byron este soluția de a te degaja de toate lucrurile din jur și de a asculta piese de teatru , povești interesante. Asta îmi aduce aminte de istorisirile bunicii, de poveștile de dragoste vizionate în filme să participi la o astfel de scenă live.  

La acest concert poți să vezi îndrăgiți artiști să-i asculți să fredonezi alături de ei melodiile non-conformiste într-o atmosferă electrică, primitoare, intimă și jucăușă. 

Achiziționează biletele la concert care s-au pus în vânzare prin www.biletmaster.ro și www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile și în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și agențiile Perfect Tour.  






0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram