Un prichindel de 8 luni are gaură la inimă



                   Un prichindel care a împlinit 8 luni are gaură la inimă, un strigăt de ajutor se aude dintr-un sătuc. Copilașul este programat la Monza, pentru operația ce-i va salva viața. Costul operației este de 18 000 de lei, părinții nu au reușit să strângă această sumă, iar zilele se risipesc în suferința lui Gheorghe Cătălin.
                    


Într-o zi de toamnă, soarele avea să mângâie printre frunzele uscate chipul blajin al copilașului, cum în acest sezon se numără bobocii la număr ne-a ieșit și Gheorghe Cătălin. Prichindelul Gheorghe a venit ca o minune pentru părinții nerăbdători să-l țină în  brațe și să se bucure de energia ce și-o manifesta, de fiecare lucru pe care-l descoperea. Deși, fiecare trebuie să-și ducă crucea, privind către această familie și în special către mama care duce toate supărările și îndură atât de multe, pentru ca să le creeze un viitor celor mici. Comorile celor doi părinți sunt: Mădălina, fetița de 3 ani și Gheorghe Cătălin. Vorba aceea la omul sărac nici boii nu trag iar când toate cele rele se adună, mama lui Gheorghe  bate la orice ușă pentru a-și salva prichindelul.
                      




Bucuria nașterii lui Gheorghe Cătălin, a venit la pachet cu lipsa locului de muncă pentru tată și cu boala celui mic. Mama și-a dat seama, că prichindelul are probleme de sănătate, ce se manifestau prin vărsături, lipsa poftei de mâncare. Convinsă, că ceva rău avea să se petreacă, mama lui Gheorghe merge însoțită de acesta la spitalul Municipiului Fetești. În urma investigației, diagnosticul a venit ca un trăsnet pentru mama lui Gheorghe Cătălin, copilașul suferă de o malformație la inimă, un defect septal atrio-ventricular
                   

 Drumurile nesfârșite către spital, unde pentru Gheorghe devenise a doua casă, iar holurile ce stârneau neliniștea pentru a afla că totul o să fie bine. Cătălin Gheorghe a urmat tratamente pentru a estompa gaura de la inimă și a facilita sângele să transporte oxigen. Murmurul cardiac a fost un alt semn că prichindelul suferă de o afecțiune la inimă.  La spitalul Alfred Rusescu din București, a primit o ultimă soluție pentru ca micuțul Gheorghe să se poată bucura de copilărie, acesta trebuie operat de urgență. 
                     



 Gheorghe Cătălin duce o luptă strânsă cu boala și are nevoie de operația care-i va salva viața. În cazul în care, dorești să-i ridici moralul mamei lui Gheorghe Cătălin Roberto o poți face apelând numărul personal pe 0733012948.

       


Cazul este sprijinit de Asociația Salvează o inimă.

4 Comentarios

  1. Ar fi fost bine daca ai fi pus si un numar de cont ceva unde, eventual, sa putem sa facem cate o mica donatie, pentru ca de sunat nu stiu cati or sa sune ca sa ceara respectivele date.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, aici sunt detaliile
    Cont IBAN deschis pe numele Dumitrela Lucica Ionita
    RO 35 RZBR 0000 0600 1773 3982 Cont RON
    RO94 RZBR 0000 0600 1773 3987 Cont Euro

    Cod SWIFT: RZBRROBU
    Cod BIC: RZBR

    Această cauză a reușit să strângă suma necesară pentru intervenție. În cazul în care ești interesat de situația prichindelului, poți urmări pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/catalin-gheorghe/.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi incerc de fiecare data cand am ocazia sa imi fac "datoria civica" de a ajuta alti semeni aflati in nevoie, incerc sa nu ma implic niciodata emotional, asa ca nu urmaresc respectivele cazuri. :)

    Oricum multumesc de link si de informatii si, daca de data asta nu a mai fost nevoie, poate data viitoare cand vei mai scrie despre un caz :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur, în curând voi mai scrie despre cazurile ce le primim și de prichindeii aflați în suferință.
    Cel mai important moment este atunci când se recuperează și au o șansă reală pentru a se bucura de copilărie. Dacă urmărești cazurile care sunt preluate de mai multe publicații, dar în special filmulețele în care sunt prezentați cei mici realizezi cât de norocos ești.
    Mă bucur că îi ajuți pe cei care sunt în suferință. :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram