Cosânzeana Ralucica și ritualul ei de îngrijire a părului






Cosânzeana Ralucica și ritualul ei de îngrijire a părului. La început a fost chelia, puful și după o serie de frizuri...Frizura micuței Dorothy cu breton și tunsă drept până la umeri, aș putea spune că este o perioadă demult apusă. După ce am reușit să scap de breton, am optat pentru o coafură clasică în scări. De curând mi-am dat seama că moda V-ului la spate nu este pentru mine. Tot părul drept se aranjează frumos, mai ales atunci când tundem firele despicate.



Trecusem de gimnaziu, de codițe împletite cât mai subțire și de părul în diferinte nuanțe. Dacă ai avut impresia că verdele și albastru a fost adoptat în 2015 te înșeli amarnic, țin minte că în urmă cu 8 ani puteai achiziționa albastru de metil pentru păr de la farmacii și rimelurile colorate pentru șuvițe. Îmi trezise la un moment dat, oreșce pasiune pentru colorarea părului temporar. 

După absolvirea ciclului gimnazial, urmează o petrecere pe cinste, cunoscut sub numele pe banchet, iar dacă reușeai să-ți cumperi un fixativ era o mare reușită. Astfel, o doamnă specialistă în ale coafuri, s-a gândit să contribuie la înfrumusețarea mea. Mi-a aplicat bigudiurile meșterește, mi-a ars vârfurile în fața aragazului, o variantă reinterpretată a fohnului. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor, eram creață asemenea unei oițe. Primul episod din care am învățat că doar așa îți poți arde jumătate din păr.

În liceu devenise un trend părul lins, cât mai multă placă pentru a crea efectul unui păr perfect ars. Nimic mai greșit. Începusem să mă maturizez, să-mi pun semne de întrebare cu privire la un anumit produs și a fost în beneficiul meu. Lecțiile învățate, m-au determinat să am mai multă grijă de părul meu, să-mi tund vârfurile constant și să aplic o mască de păr Gerovital Tratament Expert pentru firele despicate.



Testam diferite tipuri de măști de la cel mai slab, la cel mai puternic. Criteriile erau destul de simple, să aibă un miros plăcut, să fie un lichid vâscos și să fie din plante naturale. Să nu uităm aspectul cel mai important, raportul calitate preț este esențial, deoarece tendința românilor este de a cumpăra produse mai ieftine pe motiv că au aceeași calitate.


Industria cosmeticelor este în continuă dezvoltară, nu e de mirare că de la fiolele s-a ajuns la serul pentru vârfuri. Anticipând nevoile femeilor, specialiștii au încercat să ofere soluții pentru probleme actuale ale părului.


Mi-am adus aminte de coafurile mele memorabile, ce au rămas într-o cutie frumoasă, elegantă și demnă a amintirilor ascunse în adâncul sufletului și cu acest articol particip în competiția SuperBlog 2015.


2 Comentarios

  1. La gala SB din iarna, din Bucuresti, ne vei surprinde cu o coafura noua, nu? Ceva ce n-ai mai avut! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar, la SB din iarnă, o să vă surprind cu o nouă coafură.

      Ștergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram