Evenimentul Online: Finanțarea tranziției către o economie verde poate să fie urmărit pe platforma Zoom în data de 20.11.2020





Evenimentul Online: Finanțarea tranziției către o economie verde poate să fie urmărit pe platforma Zoom în data de 20.11.2020. Evenimentul Online este deschis publicului virtual, accesând link-ul evenimentului și este organizat în colaborare cu Biroul Parlamentului European din România, Fundația Hospice Casa Speranței și Asociația pentru Dezvoltare Inclusică ”Eco Business”. Evenimentul o să fie moderat de către Luminița Vlaicu, promotor al democrației europene și de către Raluca Filimon, promotor Generation Eu. 
Evenimentul Online aduce o dezbatere importantă și imperios necesară despre Pactul Ecologic European, investitiția în sectorul energetic și în tehnologia ecologică.

Luminița Vlaicu este Doctorandă în domeniul energiei regenerabile și are un business prin care dezvoltă și susține  utilizarea tehnologiei ecologice. Luminița Vlaicu este și moderatoarea evenimentului online prin care dorește să disemineze informațiile privind finanțarea în sectorul energetic.
Raluca Filimon este promotor Generation Eu, scriitoare, bloggeriță  și ecologistă. A fost implicată în șase schimburi de experiență internațională: în Bulgaria, în Macedonia, în Grecia, în Slovacia, în Polonia și în Armenia. Raluca Filimon  promovează proiectele culturale și oportunitățile pentru sectorul de tineret.
Speakerii care vor aduce un aport în dezbatere sunt:
1. Roxana Mînzatu - Deputat în Parlamentul României, fost Ministru al Fondurilor Europene.
2. Gabriela Țârău - Expert Programe Serviciul Cooperare Externă în cadrul Agenției pentru dezvoltare regionala centru.
3. Simina Lakatos - Dr.ing.ec și Director la Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan”.
4. Ionela Popa - voluntar Heroes
5. Octavian Gancea - președintele Organizației Heroes

Ai ocazia să le adresezi întrebări speakerilor despre Pactul Ecologic European, economia circulară, investiția în sectorul energetic, tineret, dar și despre campania educațională de mediu și ecologică coordonată de ONG-uri! Hai în online să te informezi despre mediu!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram