Câștigă bani completând chestionarele i-Say


Câștigă bani completând chestionarele i-Say. Vă recomand să accesați site-ul i-Say și să completați chestionare  ca să câștigați bani și vouchere pentru cumpărături!Ai posibilitatea să câștigi bani prin Paypal și prin intermediul Virtual Prepaid Mastercard și vouchere pe Emag, Ikea, Altex pentru a face cumpărături online completând chestionare online. Din punctul meu de vedere este un timp util petrecut pe internet, deoarece poți să câștigi bani și vouchere. Timpul alocat pe zi este de câteva minute, atât cât durează completarea chestionarului. Între 10-15 minute poți aloca în medie pentru completarea unui chestionar. Poți să folosești acest timp ca pe o relaxare, bifând doar ceea ce cunoști despre produsele și serviciile menționate.

Chestionarele sunt ușor de parcurs cu întrebări simple și multiple răspunsuri formulate. Chestionarele au întrebări cu una sau mai multe răspunsuri de bifat. Dacă sunt răspunsuri cu un cerc atașat, înseamnă că întrebarea are un răspuns, iar dacă are un dreptunghi atașat înseamnă că întrebarea are răspunsuri multiple. Există și întrebări în care trebuie să dai click pe un logo al unui brand și trebuie atașat într-un chenar.

Întrebările sunt simple. Oricine poate să parcurgă un astfel de chestionar cu sau fără studii superioare. Practic, răspunzi la întrebări simple despre brandurile pe care le folosești de zi cu zi într-un mod conștient sau fără să acorzi o mare importanță. Limbajul utilizat în chestionare este familiar și colocvial, adică pe înțeles tuturor. Practic răspunzi le întrebări despre brandurile pe care le folosești de la haine, la cumpărături în magazine, până la telefonul pe care îl utilizezi.

Sper să vă fie de folos această informație și să utilizați internetul și pentru a câștiga un venit în plus, nu doar aprecieri pe rețelele de socializare!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram