1 deceniu de când are loc Competiția SuperBlog



Competiția Superblog este una dintre cele mai longevive din blogosfera de pe plaiul românesc. Și aici mă refer la faptul că fiecare probă îi ajută pe concurenți să fie remarcați, citiți, corectați și susținuți pentru a-și șlefui talentul. O competiție interesantă care aduce probe noi, bloggeri noi, dar și sponsori diferiți. SuperBlog este o competiție care ajută la dezvoltarea personală prin prisma experiențelor avute pe tot parcursul probelor.

Competiția aduce în atenție:
  • Comunicarea și baza fructificată în această competiție. Faptul că există o secțiune dedicată întrebărilor frecvente însoțite de întrebări.
  • Ajutorul oferit de către sponsori prin emisiunile înregistrate. În cadrul acestor emisiuni realizate de către organizatoare Claudia Pătrașcu, pentru a oferi sfaturi despre cum este jurizată proba, pe ce ar trebui să se axeze un blogger atunci când scrie articolul pentru proba respectivă. Cred că acest lucru este binevenit pentru bloggeri pentru a înțelege mai bine ce ar trebui să puncteze pentru a lua punctajul maxim.
  • Probele prin care se solicită atingerea cerințelor de către bloggeri. Probele sunt descrise sub forma unor brief-uri, prin prezentarea sponsorului, cerința și cum se punctează proba în sine.
  • Notorietatea prin faptul că această competiție are o expunere destul de largă și că este susținută de media, sponsori și bloggeri parteneri. Competiția fiind una promovată în online, pe diferite platforme de socializare.
  • Jurizarea este realizată de către foști participanți, câștigători ai unor probe, dar și de către un sponsor care dă răspunsul final. Fiind o competiție de creativitate, subiectivitatea propriului filtru de informații își spune cuvântul.
  • Regulamentul care are rolul de a legaliza această competiție.  Și poate să fie consultat aici.
  • Premiile ce sunt oferite în vouchere de vacanțe, produse sau bani. Cel mai important aspect fiind clasarea în topul celor 3 ce reprezintă: suma de 3000 lei -locul întâi, 2000 lei-locul al doilea, 1000 lei-locul al treilea.
  • Câștigătorii competiției din perioada 2008-2018 vor avea posibilitatea să participe la acest concurs, în primele 5 probe, fiind o ediție aniversară vrea să readucă spiritul competitiv și în rândul veteranilor.
Eu îmi propun să:
  • scriu la timp și să respect fiecare deadline în parte
  • revin în această competiție cu forțe proaspete
  • fiu inspirată și să am energia necesară pentru a scrie povești frumoase
  • iau în serios fiecare probă
  • recitesc articolele scrise
  • îmi șlefuiesc talentul, să îmi ascut tastele minții și să fiu cea mai bună versiune a mea
De vrei să te distrezi cu noi, la Gala SuperBlog sau de vrei să câștigi toate premiile la un loc te invit într-o competiție blogosferică care o să îți mențină interesul pe tot parcursul probelor. Înscrierea se poate face pe site-ul SuperBlog. Eu m-am aliniat la startul blogosferic pentru o nouă experiență de povești creative. 

1 Comentarios

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani, Ralucica! :)
    Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram