Safety Day by Autoliv


Safety Day a fost un eveniment interesant care a adus în discuție importanța privind folosirea centurii de siguranță. Safety Day a fost organizat de către Autoliv, recunoscut ca fiind unul dintre cei mari producători de centuri de siguranță din lume.

              

Centura de siguranță care poate face diferența dintre viață și moarte în cazul unui impact violent cu un obstacol fix. Centura are rolul de a ne proteja prin blocarea senzorilor. Ceea ce nu o să ne proiecteze pe sau prin parbriz, așa cum se întâmplă în multe situații de acest gen.

Ce am învățat la Safety Day by Autoliv:
  • cum trebuie poziționată centura de siguranță, anume foarte aproape de corp
  • șoferul care conduce o mașină trebuie să simtă toate informațiile primite și să reacționeze după caz, așa cum a descris pilotul profesionist Lucian de la Academia Titi Aur atunci când conducea mașina pe două roți că simte impulsul acesteia din ambreiaj și accelerație
  • un impact violent poate avea consecințe grave și la o viteză de 7, respectiv 12 km/h, deoarece șocul este unul puternic
  • jocul de ambreiaj și accelerație este unul important, deoarece ne ajută să controlăm viteza
  • manevrele rapide sunt căpătate în timp prin mult exercițiu
  • condusul unui automobil constă în repetarea momentelor
  • obstacolele fixe reprezintă un pericol și la o viteză mică 
  • cursul de conducere defensivă prezintă informații importante despre cum ar trebui să acționăm în situațiile limită
Safety Day by Autoliv a fost un eveniment interesant în care am învățat importanța centurii de siguranță. Faptul că ea poate face diferența dintre viață și moarte în cazul unui impact cu un obstacol fix. În același timp, mi-am notat în lista de cursuri pe care o să le urmez pe cele două cursuri de conducere defensivă din cadrul Academiei Titi Aur.
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram