România rampa de lansare al telefonului iPhone 6

          România este o țară multiculturală ce are foarte multe valori care nu sunt suficient de promovate  și de explorate de la tradițiile , locurile, la oamenii care au reprezentat-o în toate domeniile de activitate.

 În România, se ascund povești care te lasă fără cuvinte oameni care au inventat multe lucruri care să ne facă viața mai ușoară.  Această lansare în România o propulsează ca fiind o țară importantă și interesantă din punct de vedere cultural fiind un moment potrivit ca și societatea românească să fie privilegiată pentru a se bucura de noile telefoane. Domeniul IT a început să fie unul destul de căutat pe piața românească care oferă un grad mai ridicat de satisfacție din punct de vedere financiar dar și profesional. Preocuparea pentru tehnologie  și nevoia de a avea telefoanele care sunt promovate printr-un clip irezistibil, care au aplicații de ultimă oră, captivante care te surprind.  
           

Aducerea pe piaţa românească a celui mai nou model de telefon este un mod unic de a prezenta pasionaţilor de tehnologie cele mai noi gadgeturi. Iphone 6 este un telefon care oferă un spectacol de culori prin combinarea acestora și are un ecran mai mare cu multi-touch care afișează o rezoluție mai mare. Designul unic al telefonului Iphone 6 este creat pentru a atrage fiecare client în parte prin particularitățile pe care le are fiind subțire și elegant.  
          


O platformă care să ofere cele mai noi informaţii din domeniu IT şi care să ţină la curent toţi clienţi în ceea ce priveşte noile gadgeturi şi aplicaţii la un click distanţă pe http://www.quickmobile.ro/iphone  . Cele mai interesante accesorii le poţi găsi aici precum şi cele mai noi telefoane care sunt scoase pe piaţă în străinătate sunt aduse în România. 



O dată cu lansarea Iphone 6, Quick mobile oferă posibilitatea de a se remarca și de a o prezenta ca fiind România printre primele țări privilegiate care se pot bucura de un nou produs apărut pe piață. Epoca vitezei a adus cu sine și o schimbare a mentalității românești fiecare avem impresia că un telefon nou ne oferă ceea ce ne dorim și o aplicație ne îndeplinește plăcerile nevinovate ale copilăriei. Pentru școlari este un mod inedit de a învăța ,de a citi poveștile minunate ale copilăriei care ne-au bucurat, îmbogățindu-ne vocabularul.
              


Te invit să participi la concursul de pe http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/; și să ne demonstrezi cât de creativ ești în ceea ce privește această oportunitate pe care  a întâmpinat-o România de a se afla printre țările care promovează lansarea telefonului Iphone6. Fiecare dintre noi ar putea contribui la promovarea valorilor, tradiției și culturii românești dar mai ales a domeniului de activitate IT care este unul favorabil, în ultimii ani formându-se multe platforme care creează locuri de muncă în mediul online.






0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram