Epilarea cu Philips un mod elegant de întreținere






                      Epilarea este un mod de a îndepărta pilozitatea în exces această practică a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri. De la epilarea agresivă din cele mai vechi timpuri doamnele respectiv domnișoarele care apelau la diferite tratamente, în timp tehnologizarea a luat amploare și astfel tratamentele numai sunt nocive și beneficiem de soluții mai bune pentru corpul nostru care să ne facă o piele mai catifelată după ce ne epilăm. 


Bigurile au fost la un moment dat o soluție pentru a îndepărta firele nedorite însă pentru o siguranță mai precisă au fost create aparatele de ras de la http://www.philips.ro/c-p/HP6342_00/ladyshave care poate îndepărta firele din zone mai sensibile dar care are rolul de a proteja pielea și de a îndepărta pilozitatea într-un mod igienic. 


Epilatoarele au rolul de a smulge firele de păr fără a crea acea senzație neplăcută deoarece estetic vorbind nu ne-am putea imagina o lume fără astfel de produse care în timp au câștigat aprecierea oamenilor și au devenit indispensabile. Important este ca produsul pe care-l utilizăm să ne ofere siguranța în ceea ce privește sănătatea noastră, pentru a se putea dezinfecta și curăța  după utilizare. După practicile și metodele pe care le folosim de la big, aparat de ras, epilatoare, aparate cu IPL ne formăm astfel o preferință pentru un produs care și-a făcut cel mai bine treaba dar care a lăsat în urma lui o piele catifelată fără iritații. 



Fiecare dintre noi avem un anumit ritual de îngrijire corporală fie că este vorba de epilarea tradițională cu ceară la tehnica modernă cu aparate care emit lumină intens pulsată. Îndepărtarea părului nedorit este mai igienic ceea ce contribuie la sănătatea noastră care să nu ne afecteze pielea și să nu o irite de aceea   pe http://www.philips.ro/c-m-pe/indepartarea-parului/ipl/latest#filters=LUMEA_SU&sliders=&support=&price=&priceBoxes=&page=&layout= găsim produsele care ajută la încetinirea creșterii părului. După patru utilizări al epilatorului rezultatele încep să se observe prin încetinirea creșterii părului în zonele nedorite. 




Printre multe aparate de îngrijire corporală pătrundem în lumea IPL a   http://www.philips.ro/c-p/SC2004_11/lumea-sistem-ipl-de-indepartare-a-parului  cu un design unic fără fir  care ne protejează atunci când acesta se află în dreptul ochiilor nu emite impulsuri și astfel nu îi afectează. Epilatorul poate fi folosit până la 100.000 de impulsuri de lumină pentru a ajuta la subțierea firului de păr.


Epilarea este cel mai important și elegant mod de a ne întreține indiferent ce produse folosim, trebuie să recunoaștem faptul că modernizarea are și părțile ei bune de a ne face viața mai ușoară deoarece o dată cu tehnologizarea au fost create dispozitive de îndepărtare a părului care astăzi fac parte din ritualul nostru de îngrijire. Dincolo de acest lucru multe persoane se confruntă cu afecțiuni ale tenului de aceea trebuie să acordăm importanță acestui tip de îngrijire deoarece impactul vizual înclină destul de mult balanță în momentul în care facem cunoștiință cu o persoană.

Te-ai gândit la un aparat care să facă singur toată treaba de la îndepărtarea în exces a machiajului prin periile care se învârt circular la masajul de care putem beneficia în fiecare dimineață cu  http://www.philips.ro/c-p/SC5275_10/visapure-essential ne lăsăm răsfățate în orice moment. 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram