O călătorie cu Aerotravel printre orașele europene



                      Printre arhitectura orașelor, descoperirea simbolurilor ale unei anumite țări și ale orașelor celor mai importante care au în spate o istorie impresionantă unde alții și-au pierdut viața în bătăliile care au zdruncinat pământul acum am ajuns să ne facem selfie în orașele extravagante să ne răsfățăm printre blănuri să gustăm din specialitățile zonei și să ne relaxăm așa cum se cuvine. 


Timpul trece așa de repede nu iartă nimic și astfel ne îndreptăm cu pași repezi către  sărbătorile de iarnă în care fiecare dintre noi ne bucurăm alături de familie de preparate, povestim, petrecem și vizionăm filme până seara târziu în spiritul sărbătorilor de iarnă. 



De sărbători în general încercăm să fim mai buni, să-i iertăm pe cei care ne-au făcut rău , să dăm uitării mizeriilor din viața noastră pentru că a face rău e la îndemâna oricui, însă a face un lucru bun de a le reda zâmbetul pe chipul persoanelor cu dizabilități sau a celor care trec prin momente destul de dificile , un gest frumos poate face uneori cât o mie de cuvinte indiferent unde ne-am afla de sărbători. 



Îmi aduc aminte cu drag  de cât de entuziasmată eram de sărbători, atunci când îl așteptam pe Moș Crăciun și credeam în spiritul acestuia de a  primii cadouri , un lucru cât de mic îmi reda bucuria pe chipul meu.  În călătoria pe care o voi pregăti în acest an de sărbători mă voi opri în destinațiile elegante ale orașelor europene și voi colinda cu pași repezi simbolurile esențiale. 



Valiza este gata de plecare era să uit de mijlocul de transport ei bine da cu doar un click pe  http://www.aerotravel.ro/bilete-avion/ voi descoperi ca un turist locuri frumoase, tradițiile locului și voi degusta din preparatele zonelor. Primul popas este Milano un oraș modern fiind considerat capitala artei contemporane în care ne putem delecta cu arhitectura veche a orașelor care este întreținută destul de bine și care chiar după atât de mulți ani impresionează vizitatorii cu un click pe http://www.aerotravel.ro/bilete-avion-milano/ și am bifat o capitală care are un conținut bogat al istoriei încă de pe timpul Imperiului Roman. 



După o lecție bine meritată de istorie în care descoperim pastele care sunt specifice acelei zone dar care au un gust delicios la mama lor de acasă acolo unde făcute , au un gust italienesc desăvârșit. Am ajuns și în Lisabona un tărâm  ce îmbină perfect tradițiile cu ospitalitatea localnicilor păstrându-și farmecul prin atmosfera veche a cavalerilor care au lăsat urme adânci.
                   


 După atâta plimbat ni se deschide apetitul destul de tare de aceea cu un click pe  http://www.aerotravel.ro/city-break/  putem degusta  din preparatele fiecărei zone indiferent în ce țară ne aflăm și pe unde dorim să colindăm.
                       


O călătorie cu Aerotravel printre orașele europene este un moment în care putem să descoperim oameni noi , să învățăm tradiții noi și să ne îmbogățim cunoștiințele cred că o vacanță de iarnă poate fi una în care ne încărcăm bateriile pentru noul an dar în care putem să le redăm zâmbetul pe chipul celor suferinzi sau care se află în momente dificile cu un gest care contează mai mult decât o mie de cuvinte.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram