O Cenușăreasă modernă își pierde pantofii de piele

                                                 Disneyland, Castelul, Belle Au Bois Dormant
Într-o seară de mai, după ce o Cenușăreasă modernă reușește să-l cucereasă pe Prinț și se întoarce acasă fără un pantof. Pantoful din piele cumpărat de la magazin pantofi Carmine Shoes pentru o Cenușăreasă de neuitat. Pantoful uitat, te mir unde, pe bancheta din față sau pe cea din spate a mașinii. Grăbită să ajungă cât mai repede acasă, deoarece vraja avea să se rupă la ceas târziu, la fix(atunci când fiecare ursit se gândește la consoartă). 
   
O Cenușăreasă din era noastră trăiește pe picior mare, de la 40 în sus și cu pantofii tot mai înalți. Micuța Cenușăreasă, pot spune că este o domnișoară frumoasă, înaltă, machiată și aranjată constant, indiferent de treburile casnice pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. 


Sleită de puteri, se gândește la prințul ei și la toate momentele frumoase din seara trecută. A doua zi, prințul caută Cenușăreasa, pe o rețea de socializare, pentru că este prea complicat să conlinzi atât de multe străzi, pentru a o reîntâlni. O simplă apreciere și pantoful  Cenușăresei este înapoiat, dar ce să faci, atunci când orgolioasa nu îți dă atenție.

Cenușăreasa modernă așteaptă să fie cucerită și așteptată cu flori  sau ciocolată. Pantofii Cenușăresei din zilele noastre sunt din piele, cu tocul cui. Pantofii simpli disponibili pe orice culoare, de la cele pale, spre cele mate, care ies mai ușor în evidență. 

Prințul, mândru din fire, nu poate să-și scoată din minte faptul că nu a reușit să  o cucerească, atât de ușor pe Cenușareasa. În mintea lui, se derulează mai multe intersectări de privire, zâmbete timide și multe atingeri ale mâini. Curios, a încercat să tot o caute pe diferite rețele de socializare. Din întâmplare, vede un afiș, pe acesta se afla chipul fetei și o invitație la un vernisaj.
It's a jungle out there
Tânărul se pregătește să-i ducă Cenușăresei, un buchet de flori, o ciocolată, pantoful pierdut  și a căutat pantofi stiletto piele(același model asemenea celui pierdut) care să aibă o nuanță mai deschisă. Fiind la ofertă  și ca să o surprindă alege să cumpere două perechi, în perioada ofertelor pentru pantofi dama.

Entuziasmat, merge la eveniment și o întâmpină pe Cenușăreasă cu cele mai frumoase cadouri la care nu se gândea că o să le primească. Gestul pe cât de mare, pe atât de semnificativ, a reușit să o cucerească pe tânăra care aveai săi devină soție.

Cenușăreasa a apreciat faptul că tânărul venise la vernisaj, mai ales că ea nu primea multe cadouri, din cauza surorilor ei care-i luau toate hainele frumoase pe care le picta, dar și lucrurile pe care le primea. Oropsită, de familia ei, după ce tatăl a murit, nu se gândea că o să vină acel moment, de care o să profite din plin. Cultura, te aduce pe cele mai înalte culmi, acolo este locul în care se înfiripă cele mai frumoase povești de dragoste, așa cum pe Cenușăreasa modernă și pe tânăr i-a unit. 

                                           Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016 .

Tu ce părere ai despre pantofii de piele de la Carmine Shoes? Nuanțele clasice ale pantofilor din povestea copilăriei mai pot fi reinventat? 


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram