Într-o casă simplă cu materiale ieftine le povestesc nepoților


Într-o casă simplă cu materiale ieftine le povestesc nepoților cele mai amuzante experiențe din viața mea, așa cum face bunica mea, atunci când merg să o vizitez la țară. Îmi doresc să îmi construiesc o casă frumoasă, simplă, dar și plină de amintiri la oraș. În acest context, mă gândesc să apelez la echipa vindem ieftin ca să îmi cumpăr toate materialele ce sunt folositoare la casa omului. Fotografii imortalizate din toate locurile în care am fost, cu oamenii pe care i-am cunoscut, dar și situațiile care mi-au marcat existența. Implicit mi-a schimbat traiectoria vieții, fiecare eveniment, lecție, dar și lucru învățat la timpul potrivit, pentru că toate sunt destinate să se întâmple la un moment dat.


Știu că am mai povestit despre acest vis al meu, care o să se materializeze. După ce am agonisit în această perioadă, datorită job-urilor am reușit să îmi fac și economii care mă vor ajuta pentru a lua materialele de construcție necesare pentru construirea casei. Mă gândesc dacă fundația să fie făcută din cărămidă sau bolțari, deoarece fiecare are un avantaj și un dezavataj. În cazul bolțarilor casa este mereu rece, prețul pentru încălzire și trebuie să investesc într-o centrală, în același timp să fie mai durabilă. Doar îmi construiesc o casă de la temelie ca să fie pentru toată viață și să las moștenire copiilor mei, un loc deasupra capului în vremuri așa de grele. Dacă ar fi să optez pentru cărămizi, atunci este mai ușor să încălzesc casa, dar risc să nu aibă o perioadă mai mare de durabilitate.


Mă gândesc unde să fie puse geamurile și de câte aș avea nevoie. Cred că în fiecare cameră este necesar să fie o fereastră, pentru aerisire. Geamurile termopan cred că sunt o soluție foarte bune pentru antifonare, dar și pentru a menține căldura. Ideea este că mai bine cer părerea unui specialist, ca să îmi ofere un preț potrivit și accesibil ca să spun așa. Deoarece fiecare lucru costă bani și este nevoie, atât de calitatea, cât și de cantitatea materialelor, pentru a duce la bun sfârșit lucrările programate. Îmi aduc aminte cât de multe materiale au cumpărat părinții mei, atunci când au făcut baia în casă. De aceea cred că este important să mă documentez cu privire la fiecare încăpere construită în parte, de la dormitoare, băi, bucătărie, sufragerie la holul de intrare. 

           

Tind să cred că fiecare informație citită, mă transformă într-un specialist în alegerile mele, atât pentru amenajările interioare, cât și pentru cele exterioare. Cu această ocazie, o să fac cele mai bune alegeri pentru achiziționarea materialelor, în funcție de durabilitatea și de estetică.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram