Bogdan Daradan este bloggerul vocal de la Presa în Blugi


Bogdan Daradan sau bloggerul vocal de la Presa în Blugi și despre implicarea lui în tot felul de proiecte interesante.  Îl cunosc pe Bogdan Daradan de câțiva ani de zile, ne-am întâlnit pentru prima dată la un eveniment. Mi-am adus aminte că această sintagmă PRESA în Blugi a fost destul de vocală acum câțiva ani și a spus că a fost doar o sursă de inspirație pentru o campanie.

Bogdan abordează mai multe subiecte de la IT, evenimente culturale, gastronomice, muzicale, dar și sociale. Participând la evenimentul No Hate Speech și dezbătând articolele despre cum să nu transmiți mesaje încărcate cu ură, discriminare sau cele legate de violența verbală. 

Presa în Blugi este un loc plin cu tot felul de interviuri despre tineri, fiind și eu printre cei pe care Bogdan i-a intervievat. Interviul cu și despre mine îl găsiți în articolul. Dacă o să citiți articolele veți descoperi povești interesante.

Bogdan Daradan-IMPLICAREA  este un termen care îi definește viața socială. Bogdan Daradan este bloggerul și mai nou antreprenorul care se evidențiază prin implicare și prin carismă. Bogdan este omul potrivit la locul potrivit, mereu pregătit să scrie povești de impact care rămân în memoria colectivă. Abordează mai multe subiecte importante, de la preparate, haine la tot felul de campanii. De la Bogdan Daradan am învățat că dacă te implici și ești tot mai activ, poți să reușești să îți conturezi drumul tău în viață și să muncești pentru visul tău.

Vă las pe voi să îl descoperiți pe Bogdan Daradan și în calitate de blogger, dar mai ales în calitate de colaborator, deoarece are propria afacere. Drumul de la jurnalism la antreprenoriat a constat într-o mulțime de proiecte, scrieri creative, idei de impact și un portofoliu de clienți materializat într-un vis devenit realitate. Îți doresc mult succes cu noile proiecte și la cât mai multe campanii de impact!
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram