La 1 Septembrie se împlinesc 10 ani de când concursul SuperBlog îi premiază pe bloggerii creativi


La 1 septembrie se împlinesc 10 de ani de când concursul SuperBlog îi premiază pe bloggerii creativi. Bloggeri din diverse zone de pe plaiul românesc. Bloggeri care vor să își testeze limitele și să își șlefuiască talentul. Să se înarmeze cu multă creativitate, răbdare și timp, pentru a scrie la timp toate articolele. Această ediție este mai specială, deoarece o să fie două concursuri în același timp, unul dedicat câștigătorilor trofeului mult râvnit și cel standard unde se poate înscrie orice blog care se încadrează în standardele concursului.

Îmi iau bagajul de informații și pornesc la acest drum. Mă înscriu în concurs SuperBlog și sper să mă mobilizez să scriu articolele la timp. Acel timp inspirațional care să mă ajute în drumul ales spre dezvoltarea mea personală. Fiecare probă să mă ajute să urc toate treptele SuperBlogului și să îmi fie motivație în viitor.

Așa cum v-am obișnuit cu articolele scrise pentru această competiție. Vă invit și pe voi să vă aliniați la startul acestui drum blogosferic. Un drum anevoios, dar cu o experiență ce nu merită ratată. 
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram