Baterii pentru mașina lui


bateriiautonet

Baterii pentru mașina lui, fratele meu este pasionat de mașini, iar eu de călătorii. Mă bucur de micile escapade în compania lui, dar de cele mai multe ori lucrurile nu merg ca pe roate. Îmi amintesc de un mic incident când bateria i-a murit și nu puteam porni pentru a ajunge acasă, noroc cu un  cetățean care a ne-a dat curent din bateria lui cu niște cabluri.

Situația a fost destul de complicată, având în vedere faptul că am avut nevoie de niște cabluri pentru a le conecta între cele două baterii ale autoturismelor. Bateria fratelui meu a funcționat 2  ani de zile, după s-a uzat și a început să se piardă curent într-un timp scurt. Nu mergeam la o distanță mare pentru a nu rămâne pe coclauri.

Bateria este indispensabilă unui automobil, deoarece fără aceasta nu pornește mașina. Am mers la un service pentru a schimba bateria, dar fără rezultat, deoarece nu aveau pe stoc una care să se potrivească cu mașina. Acum, lucrurile au evoluat și implicit bateriile se pot găsi pe internet. Ne uităm la model, capacitatea (Ah) și la  curentul de pornire la rece pe care îl oferă (CCA - EN) și alegem bateria potrivită mașinii lui.

Toate aceste detalii le găsim pe bateria veche, care o avem. Cum toate lucrurile și produsele sunt mai ușor de cumpărat, găsim baterii auto pe internet. Dincolo, de aceste aspecte, prețul este factorul decisiv pentru a alege să ne comandăm o bateriile auto. Între 175 și 1010 lei costă bateriile auto pentru mașina lui. 

Dacă ai impresia că doar la dulap trebuie să fim atenți, la lungime, înălțime și lățime și la bateriile auto avem nevoie de aceste dimensiuni. Mă gândesc să-i fac o surpriză, cumpărând bateriile auto potrivite automobilului pe care îl are fratele meu.

Lista de dorințe a fratelui meu nu este atât de vastă, cu toate acestea mă gândesc să-l surprind. Articolul este scris pentru SuperBlog 2015 și mă bucur că am aflat lucruri utile despre bateriile auto.

1 Comentarios

  1. NeoBat ofera Livrare si Montaj la Domiciliu pentru baterii auto, oriunde in judetele Bucuresti sau Ilfov. Se ofera garantie pe loc la orice marca de baterie,indiferent de masina.

    For More Information Visit Here -- Baterie auto

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram