Fan brânză și aventurile lui alături de ciobanii ultimei transhumanțe

vizual proba2






Toni  a străbătut meleaguri neatinse până atunci alături de ciobanii ultimei transhumanțe. Fan brânză și aventurile lui pentru crearea celui mai bun produs. Fan Brânză a călătorit timp de 5 ani, se spune că această cifră este aventurieră, dornică de schimbare și de perfecționare. 

Toni a hotărât să își facă bagajul, în el să pună brânză, speranțe, visuri, ambiții și multă pasiune. După ce și-a făcut bagajul a plecat în căutarea unei rețete inedite, speciale și care să îndeplinească o serie de elemente. Elemente care să ducă la un produs finit de excepție.  

În fiecare călătorie, Toni a încercat să aducă un plus de valoare brânzei. Astfel că brânza Delaco a făcut înconjurul României, esența fiind împrăștiată în fiecare colț. Toni a străbătut aproape toate orașele de pe plaiul românesc și a creat rețete noi cu și din brânză. 


De la crochete delicioase la rețete fine și specialități franțuzești. Produsele au fost atât în varianta mini pentru copii și în cea normal pentru adulți. Aperitive delicioase din brânză cu bacon, salam, somon, spanac, cartofi sau legume. Toni și-a scos brânzeturile din dotare în ultima transhumanță de pe plaiul românesc.



Toni a bifat 36 de orașe pe harta brânzeturilor românești. Gospodinele au făcut plăcinte și tarte cu brânză delicioasă. Rulori din castraveți și brânză au umplut masa cu miresme  care te îmbie să le înfuleci. Șnițelele din ardei cu brânză delaco  și cozonac pufos făcut dintr-un aliment proaspăt, care îi dă aroma desăvârșită.




Toni a explorat pe tărâmul nostru în speranța că va găsi gustul ideal și rețeta potrivită. Dar, a descoperit că rețeta inițială este cea mai bună. Gospodinele au venit cu tot felul de idei pentru a face torturi cu brânză și pizza din cașcavalul ales. Toni a învățat că în timp ce căuta altă rețetă și alt gust, a aflat că brânza pe care o prepară este cea mai căutată. Dornici să schimbăm cursul firesc al lucrurilor ne împotmolim de realitate și ne bucurăm de lucrurile simple. Toni face atât  brânză  albă simplă, proaspătă, cât și specialități cu mucigai sau în diferite combinații alimentare.

Toni nu  a ajuns la finalul aventuri, ci doar la ultima sa transhumanță pe plaiul românesc. Dar, cine știe poate la anul mai face un tur al orașelor și ne îmbie să gustăm din brânzeturile sale. Până când le dospește, fug să fac curățenia generală de sărbători și după mă pun să fac cu cei dragi cozonaci, plăcinte, tarte și multe alte bunătăți cu brânza delaco. Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

2 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram