Parfumul pasiuni este un element din jocul dragostei


logo_COTY

Parfumul pasiuni este un element din jocul dragostei. Elementul fundamental este mirosul acela, care-ți rămâne întipărit în minte. Mi s-a întâmplat să recunosc persoane după miros, după parfum și după glasul esențelor ce se amestecă, pentru a face o formulă unică.

Se spune că poți să recunoști un om după miros, după mireasma ce o lasă în urma lui. Mireasma aceea care-ți trezește amintiri, care te face să vibrezi. Dragostea are miros, prin simplul fapt că un parfum îți poate creea o senzație plăcută. Știi momentul acela, când stai cu el zi de zi și începi să te obișnuiești cu atitudinea lui, cu mirosul, cu vestimentația și cu expresia lui.

Se creează o chimie și începi să cunoști persoana iubită atât de bine, încât nu este nevoie să-ți spună că nu vrea să fie într-un anumit loc, că nu-i place un fel de mâncare, că nu este pusă într-o situație plăcută. De la primul sărut, la fiecare gest ce alimentează sentimentul care ne umanizează și anume dragostea. 

O nouă zi este una scurtă pentru protagoniștii unei povești de dragoste. Ajungi să distingi aromele persoanei dragi, deoarece ești atent la fiecare detaliu. Cel puțin o dată ai reușit să știi că e alături de tine, chiar dacă stăteai cu spatele la persoana iubită pentru simplul motiv că mirosul acela este o amprentă. Amprenta unei realități care te înconjoară, cu multă dragoste, fiorul acela care-l simți pe șira spinării.

Cea mai frumoasă etapă dintr-o relație este jocul dragostei de la început. Mesajele speciale de la începutul relației, florile timide, sărutările lungi, timpul care fuge pe nesimțite, parfumul care te îmbie să strângi în brațe persoana iubită, atingeri suave și mâinile lui prin păr sunt elementele perfecte ce surprind jocul pătimaș al dragostei.

Parfumul  Enrique Iglesias este preferatul meu pentru el. Chiar dacă, atunci când pomenesc de Enrique gândul meu zboară la pasiunea dansatorilor latino și la focul dragostei.
EDT+ETUI60ML



Parfumul celebrului artist este unul condimentat cu aromele intense ale dragostei, esențe ce-mi activează senzații plăcute și sentimente de neuitat.

Parfumul persoanei iubite este un element din jocul dragostei de la începutul relații și de la începutul drumului în doi. Acest articol este scris pentru SuperBlog 2015.


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram