Pasărea Spin între epilare și chin

12248606_912150058839889_559427733_n






Pasărea Spin între epilare și chin. Așa cum protagoniștii filmului suferă din cauza unei iubiri neîmplinite, o femeie poate să fie dezamăgită și de excesul de păr care o împiedică să se îmbrace așa cum ar dori. O împiedică în măsura în care nu poate să se îmbrace cu fusta mini achiziționată pentru o petrecere specială sau să se relaxeze la spa. Jenată, nu dorește să se etaleze cu părul nedorit atât de picioare cât și în zonele inghinale. 

Silkn Glide 150K 05
Uneori se întâmplă să mergi la bazinul închis pentru sezonul rece și să te dai de pe trambulină. Atunci când ajungi jos în bazin, există posibilitatea să rămâi fără lenjeria intimă și nu puțini sunt cei care frecventează aceste locuri. Dincolo de atacul de panică pe care-l ai, atunci când lenjeria ta plutește prin bazin, te vei mâhni când ceilalți te vor vedea neepilată. Nu știu ce preferințe au unii, dar eu apreciez femeile care se epilează și se îngrijesc.

Silkn Glide 150K 04
Știu că este o ”modă” a vedetelor de peste ocean să nu se epileze, dar o femeie este mai frumoasă atunci când se îngrijește și implicit se epilează. Până și bunica mea se epilează și nu lasă să se mărească, fără să-l elimine, că vorba ei răul trebuie tăiat de la rădăcină. Draga mea bunică, deși trăiește la sat, se îngrijește, iar atunci când iese în lume este îmbrăcată elegant. Mereu spune că omul trebuie să te aprecieze o femeie frumoasă, harnică, dichisită și îngrijită.







s-l300





Prima dată când te epilezi au un sentiment ciudat și în același timp de eliberare. Pielea este mai catifelată, mai ales atunci când aplici cremă. Uleiul, după cum spune bunica este util pentru creșterea unghiilor și a părului, deci nu pentru a scăpa de el. După, ce treci de pragul psihologic și de prima încercare, o să devii dependentă de instrumentele necesare pentru epilat, de la ceară la aparatul cu lumină intens pulsată. Silkn Glide este un aparat de epilat ce are 150.000 de impulsuri HPL - home pulse light, utilă pentru cei care sunt mereu ocupați. 
s-l300



Trăim în era vitezei, unde totul se face pe repede înainte, de la școala generală, liceu, facultate până la muncă. În lipsa timpului de a ne programa la un salon, să așteptăm să ajungem la timp pentru a ne epila, optăm pentru o soluție mai utilă la noi acasă. Aparatul este unul suficient de performant, dar dacă umărim ofertele de pe SILKN putem să achiziționăm un aparat la un preț mai mic.

silk-n-glide-b (1)
Dragelor nu vă sfiiți să cumpărați aparate necesare pentru igiena voastră, deoarece o piele catifelată și epilată o să fie mereu agreată de ceilalți(cei mai fericiți sunt bărbați care se vor bucura de momente delicate și nu să se agațe de părul nedorit). De voi ține dacă optați să fiți pasărea spin sau un deliciu feminin. Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram