Cum să ștergi e-mailurile din Gmail?


Ștergerea e-mailurilor de pe Gmail se face foarte rapid în doi pași simpli:

     Pasul 1. 
  • A Ștergerea mai multor mesaje deodată. Selectezi căsuța încercuită cu roșu din imagine. Asta în cazul în care dorești să ștergi toate cele 10, 15, 20, 25, 50 și 100 de e-mailurile primite câte permite afișarea fiecărui e-mail în parte. În cazul în care vrei să economisești timpul și consideră că mesajele primite nu mai este util.
  • B. Ștergerea unui singur mesaj.  Selectez căsuța încercuită din imagine adică selectez doar mesajul pe care doresc să îl șterg. Indiferent de poziția acestuia pe pagina selectez căsuța din dreptul mesajului.

Pasul 2. 
  • A. Ștergerea. Ștergerea unui mesaj care mai apoi merge la Coșul de gunoi timp de 30 de zile, după ștergerea definitivă a acestuia în cazul unui mesaj, și al acestora în cazul mai multor mesaje.

  • B. Ștergerea definită din coșul de gunoi. Accesăm tabul din partea stângă numit Coș de gunoi care se află în Mai Multe. Ulterior Selectăm toate mesajele din acest coș de gunoi și selectăm butonul ȘTERGE DEFINITIV. Moment în care toate mesajele sunt șterse

Ștergerea unui e-mail sau a mai multor e-mailuri este un pas important pentru a selecta informația de care ai nevoie la timpul potrivit. Eliminarea mesajelor care nu mai sunt actuale sau nu prezintă interes ajută la urmărirea celor importante.
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram