Pulverizarea esențelor tari


Pulverizarea esențelor tari se țin în sticluțe mici, dar asta nu înseamnă că cele mari nu sunt atât de prețioase. În goana, după bani, carieră și faimă un moment ne face să reflectăm la dorința ascunsă a iubirii. Nu renunțăm la vise, ci doar le materializăm, dragostea își face loc în haosul plăcut al vieții.

Dacă aș avea o pălărie pentru a face o aromă tare cu esențe care să trezească pasiuni, sentimente și toate stările unei relații de lungă durată, aș condimenta parfumul. Un parfum care să trezească dorințe ascunse, partenerului și să-și aducă aminte în orice clipă, mirosul să-i rămână impregnant în gând, în suflet, în nas și-n tot ceea ce faci. Mirosul să-i trezească cele 7 simțuri, iar esențele tari din care este făcut să-l urmărească pretutindeni. Îmi aduc aminte, de copilărie și de cum priveam dragostea la început, sau ce aș fi pus într-o pălărie:

Într-o pălărie mică, așa cum eram atunci de-o șchioapă
Aș fi pus o pisicuță, că doar dragostea rănește,
Cum o pisicuță mică te zgârie, de te orbește
Aș fi pus zarurile aruncate, pe față
Cum luna și stelele apar și dispar într-o ceață.


Aș pune câte o esență din fiecare floare, deoarece se spune că alungă răul și ne protejează. Îmi doresc să-l protejez pe al meu domn de toate cele rele(mizeriile de orice natură, ce se perindă prin împrejurimi). Aș pune esență de trandafir pentru o dragoste puternică și de durată, crin pentru frumusețea  dragostei, in pentru a-mi fi soartă,  gladiolă pentru sinceritatea care ar trebui să dăinuie într-o relație, dar și busuioc pentru norocul care să ne călăuzească pașii în relație. Parfumul  Katy Perry  este creat din esențe tari, care îți dau impresia unei relații jucăușe, frumoase cu bune și rele, care o să fie longevivă.

SuperBlog m-a provocat să scriu un articol, despre ce aș pune într-o pălărie pentru a crea un parfum jucăuș și care să trezească sentimente, dorințe ascunse și cele șapte simțuri.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram