Era vitezei fără cauciuc




Era vitezei fără cauciuc. Încearcă să-ți imaginezi o societate fără cauciuc, fără anvelope pneumatice, fără banda transportoare, fără colțurile protejate pentru mobilă, fără tuburi, fără garnituri, încălțăminte și pentru izolatoarele electrice. Nu îmi imaginez un regres al științei, dar cu un simplu exerciție realizez cât de important este cauciucul pentru fiecare persoană în parte.

Elastimpex Romania are o experiență de peste 20 de ani în fabricarea de  benzi transportoare și plăci tehnice din cauciuc. Deci, echipa Elastimpex este responsabilă de faptul că, magazinele sunt aprovizionate în fiecare zi cu alimente. Dacă, stau bine să mă gândesc cauciucul este indispensabil și spun asta pentru că am multe motive, de la alimentele de dimineață la mersul cu autobuzul, toate sunt în strânsă legătură cu  industria cauciucului.


Primii vizați  după oamenii preocupați de mâncare și călătorii, sunt cei interesați de imaginea lor care merg la sală constant, deoarece nu vor putea alerga pe bandă, în lipsa unei benzi transportoare din cauciuc. Culturiștii  artiștii(deoarece depind de echipamente care au în componență, cauciucul)studenți, elevi (depind de transorturile în comun)sunt afectați de lipsa cauciucului.


   
O lume fără cauciuc, ar fi anostă pentru cei care nu-și fac timp să alerge prin parc sau după autobuze și optează pentru o variantă mai simplă, mai comodă și poate mai la îndemână de a face sport și a-și tonifia musculatura.






Pâinile, merele, precum și alimentele depind de cauciuc prin faptul că acestea sunt făcute într-o cantitate mare, iar cu ajutorul benzii transportoare trec prin diferite transformări pentru a ajunge un produs finit. Cauciucul susține celelalte industrii, pentru a se crea produse finite pentru noi.


Să ne imaginăm o lume fără cauciuc, atunci când persoanele care lucrează în construcții au nevoie de plăcile de cauciuc pentru a acoperi podelele autoturismelor. De la plăcile pentru produsele alimentare la acoperirea terenurilor de sport, cauciucul  este important în fiecare domeniu de activitate.
Plăcile din cauciuc sunt rezistente la temperatură și pot fi utilizate pe o perioadă îndelungată.


SuperBlog 2015  m-a provocat să-mi imaginez o viață fără cauciuc, dar și să mă pun în pielea prietenilor care merg la sală. Sincer este greu să-ți imaginezi o viață, fără alimente, fără mijloc de transport în comun și fără plăci de cauciuc dure.  

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram