CinEmil a fost nominalizat în cadrul categoriei Publishing de la WebStock


CinEmil  a fost nominalizat în cadrul categoriei Publishing de la WebStock. CinEmil este un blog destinat cinefililor și a iubitorului de spectacol. Deviza bloggerului ”Plăcerea de a fi cinefil” surprinde pasiunea acestuia pentru  teatru, spectacol, filme și seriale. 

Recenziile sunt prezentate sub forma unei analize SWOT pentru a scoate în evidență atât părțile bune, cât și cele mai slabe ale unui film. Introducerea după părerea mea este cea mai importantă, deoarece elucidează misterul cu privire la numele filmului, producția și actorii din rolul principal. CinEmil a creionat articolul conform piramidei tehnicii inversate, informațiile esențiale sunt puse la început.

În rezumatul articolului este expusă acțiunea filmului și cum sunt zugrăvite personajele pentru deliciul publicului, dar și pentru a transmite mesajul filmului. 

Cinefil aprofundează complexitatea scenelor, grafica și contexul din fiecare film sau serial ce se perindă de prin țări străine pe plai românesc.  

Fără doar și poate, opinia personală a CinEmilului poate să schimbe perspectiva de expunere a unui film, în funcție de experiența(culturală) a bloggerului. CinEmil este un blogger interesant prin critica uneori constructivă adusă unor scenarii, perspectiva de a expune acțiunea filmului și prin prezența lui la cele mai noi festivaluri de film. CinEmil oferă informații actuale, inedite și originale despre industria cinematografică. 

    


CinEmil este enigmaticul scriitor de la SuperBlog, aștept cu interes să citesc prima carte a acestuia și poate cine știe, să-și facă un obicei din asta.




0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram