Erwin Albu, țăranul urban care și-a prezentat proiectul la Webstock


Memorabila poză cu țăranul urban, Erwin Albu este un antreprenor din Codlea care a reușit să facă înconjurul presei românești cu proiectul său, intitulat ”Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți”.

Erwin Albu a fost speaker la Webstock 2015 și ne-a prezentat ideea lui preluată din Occident și implementată pe plaiul nostru românesc.

Țăranul urban a venit cu un proiect inedit în România, de a-i lăsa pe români să pună în cutia poștală cât consideră. Motivația lui este de a arăta lumii întregi că românii pot fii cinstiți și nu vor lua legume fără să plătească. 


Proiectul nu a fost văzut cu ochi buni de către cei de la ANAF, dar asta nu l-a oprit pe Erwin să-și continuie proiectul și să contribuie la visul lui. De a-i lăsa pe oameni să ia din surplusul lui de legume și să cântărească dacă este bine să păcălești un gospodar care stă ore întregi să planteze diverse legume, flori și fructe. Erwin Albu ne dă o lecție importantă din care învățăm ce înseamnă să fii cinstit și să apreciezi munca celuilalt.



Erwin Albu este un țăran urban cu perspective mărețe, vrea să facă o platformă Autoservire 2.0, destinată agricultorilor care vor să-și vândă surplusul de legume, fructe și flori din grădină. Un alt proiect la care lucrează Erwin este acela de a dona banii pe care i-a strâns pentru a se cumpăra biciclete localnicilor.



Erwin Albu este țăranul urban care vrea să schimbe părerea românilor de peste hotare, cu pași mici dorește să contribuie la promovarea unui popor care este blamat  pe bună dreptate pentru uscăturile care se afirmă prin mizerii. Pe viitor aș vrea să-l văd pe Erwin Albu la fel de încrezător în visului lui și de ce nu, să-și lase amprenta printre agricultori români ca ȚĂRANUL URBAN. 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram