Food Bloggers Conference reunește bloggerii pasionați de gătit într-o conferință condimentată pe 7 iunie la București

http://www.foodbloggers.ro/

Food Bloggers Conference reunește bloggerii pasionați de gătit într-o conferință condimentată pe 7 iunie la București. Ediția de vară privind Food Bloggers Conference este organizată de către Evensys. Evensys este cea mai creativă companie de organizare de evenimente care promovează și susține prin intermediul evenimentelor nișarea blogosferei. Evensys creează evenimente pentru promovarea brandurilor și susține blogosfera prin informații despre cele mai actuale subiecte.

Food Bloggers Conference este un eveniment adresat pasionaților de gătit. Care vor să afle noi informații despre prepararea bucatelor. Dovadă că femeia care ajunge la cratiță poate să facă artă din bucate. Dragostea trece și prin stomac. Acest eveniment vrea să activeze papilele gustative prin imagini despre începuturile anumitor branduri și bucătari de succes.

Printr-o experiență culinară în care Lidl susține pasiunea pentru gătit. Bucătăria fiind o sursă de inspirație pentru cei care gătesc preparate vegane, raw vegane sau cele cu produse animale. Prăjiturile raw vegane sunt preferatele mele, la fel și preparatele din carne. Un fel de echilibru vital.

Dacă ești pasionat sau pasionată de gătit și vrei să afli poveștile culinare din spatele brandurilor de succes solicită invitație la eveniment.


Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram