Blizzard Fashion Mangalia ne-a delectat cu o prezentare de modă la Gala Super Blog ce a avut loc la Hotelul Miorița din Neptun

https://www.facebook.com/pg/SuperBlogs/photos/?tab=album&album_id=2178574912226616

Blizzard Fashion Mangalia ne-a delectat cu o prezentare de modă la Gala Super Blog ce a avut loc la Hotelul Miorița din Neptun. O colecție de rochii de seară în nuanțe diferite au strălucit la Gala Super Blog. Interesant este faptul că rochiile erau croite diferit, de la cele lungi, medii la cele mai scurte. De la rochie pe corp la cele făcute din voal.
                
Rochiile simple din dantelă au fost completate și de cea mai înflorată. Culorile ne-au purtat cu gândul la cele mai frumoase petreceri de vară. Vă felicit pentru această inițiativă! Mai ales că din punctul meu de vedere este o lege nescrisă vestimentară, atunci când te prezinți la un eveniment.
                 
Sigur că sunt persoane care se îmbracă într-un mod bizar. În helancă sau bluze cu buricul gol, în teneși și blugi decolorați. În tot felul de haine care înseamnă lipsă de respect față de organizatorii care au depus un efort pentru organizarea unui astfel de eveniment. Cred că fiecare eveniment impune o anumită ținută, de la rochii la costume sau pantaloni închiși la culoare și o cămașă. Un eveniment frumos, elegant, așa cum se prezintă de fiecare dată Super Blog necesită o ținută elegantă, adică pe măsură.
                    
Cuvintele sunt frumoase și ne inspiră. Hainele nu fac pe om sau cel puțin un om care are carismă este mai apreciat, decât unul foarte bine îmbrăcat. Dar, atunci când iei un om drept model ești atent la felul cum vorbește, la ceea ce spune, atrăgându-ți atenția în mod deosebit vestimentația. Mie mi-au atras atenția rochiile din prezentarea de modă Blizzard Fashion Mangalia și sper ca pe viitor să reușesc  să bifez în garderoba mea fiecare model de rochie.
                
Vă mulțumesc că ne-ați oferit un spectacol colorat în rochiile mării! Vă urez mult succes și inspirație pentru următoarele prezentări de modă!

                 
Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram