Je suis Luado are loc la Paris


❤️Who?/Cine?

Luado Chocolate este un brand local ce își desfășoară activitatea în Brașov. Localizat în Centrul Istoric al Orașului Brașov pe Str. Poarta Schei, Nr. 2. Luado Chocolate deține mai multe sortimente de praline. Dacă doriți să vă delectați cu produsele le găsiți pe pagina de facebook Luado Chocolate sau le puteți comanda de pe site-ul Luado.


❤️Where?/ Unde?

Luado Chocolate  a fost invitat de către Institutului Cultural Român și a Primăriei din Montrouge la Paris, pentru a expune ciocolata brașoveană. Dovadă că pralinele delicioase sunt la mare căutare. Vă invit să mergeți la Paris, pentru a degusta din ciocolata delicioasă din diferite sortimente.

❤️How?/Cum?

Dacă sunteți la Paris în data de 18 mai vă puteți bucura de aromele Luado. Vă invit să savurați din preparatele dulci brașovene ce vor fi expuse la Paris. Ciocolata belgiană și înghețata au diferite sortimente. La eveniment pot fi degustate și cumpărate sortimente ce ne duc cu gândul la gustul copilăriei.

❤️What?/Ce?

Ciocolata dulce din Brașov va ajunge la Paris. Dacă vrei să te bucuri de momentele dulci ale copilăriei învelite în ciocolată în diverse sortimente, te invit să participi la acest eveniment, ce susține calitatea produselor. 




❤️When?/ Când?

Pe data de 18 mai va avea loc momentul dulce Je suis Luado la Paris. Sâmbăta viitoare puteți gusta din preparatele dulci create de Dorian Lungu. Je suis Luado va îndulci atmosfera pariziană cu praline.

❤️Why?/De ce?

Întotdeauna când vine vorba de ciocolată, răspunsul este afirmativ. Vă invit să vă delectați cu pralinele Luado și să vă bucurați de gustul dulce al copilăriei într-o plimbare până la eveniment.


Vă invit să mă urmăriți și pe facebook, twittergoogle+instagram și bloglovin! Pe curând1f440!

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram