Hotelul Miorita Neptun a găzduit Gala Spring Super Blog 2019


Hotelul Miorița Neptun a găzduit Gala Spring Super Blog 2019 în perioada 03.05-05.05.2019. Echipa în frunte cu managerul au deschis hotelul pentru gala Superbloggerilor, reușind să renoveze un corp în care au fost cazați bloggeri. Hotelul Miorița este destul de mare și se află în renovare până la deschiderea oficială și la începutul sezonului estival. Hotelul Miorița se află în stațiunea Neptun pe  Strada Trandafirilor nr 35.


Gala Super Blog a fost a noua gală la care am participat și a unsprezecea înscriere în competiție. Pentru mine, Gala Super Blog este un eveniment important, deoarece am ocazia să revăd bloggeri dragi din diferite colțuri ale plaiului românesc. Îmi place să vorbesc cu bloggerii, să învăț lucruri noi și să facem schimb de experiență. Mă motivează să poveștile oamenilor care au multe roluri în societate și reușesc să își managerieze timpul în așa fel încât să bifeze un loc fruntaș în competiție.



Hotelul Miorița Neptun este unul de trei stele, camerele sunt curate și locul este liniștit. Ai posibilitatea să răcești camera utilizând AC-ul. Am putut depozita produse în frigider și am avut prosoapele curate. Restaurantul curat cu preparate ușoare de vară și delicioase. Sucul Santal acrișor a mers de minune cu supa de pui și felul doi reprezentat de pește cu mămăligă. Mi-a plăcut faptul că au piscină și terase afară unde poți savura diferite răcoritoare. Spațiu de joacă pentru copii, ceea ce înseamnă că dacă iei un copil energic are timp să-și consume bateriile. Hotelul Miorița Neptun este pentru toată familia.


Stațiunea Neptun are alei separate de mulți pomi, unde se află câte două, trei hoteluri. Un loc cu verdeață și diferit față de ce am văzut în celelalte stațiuni de-a lungul vremii. Mi se pare interesant faptul că fiecare alee deține două hoteluri, pentru că nu este atât de aglomerat și că poți să te relaxezi în liniște alături de familie. O stațiune la mare în mijlocul naturii ce stă la umbra copacilor. Asta e ideea principală care mă duce cu gândul la Stațiunea Neptun și implicit la Hotelul Miorița.








Hotelul Miorița Neptun deține un trandafir albastru criogenat. Am imortalizat acest moment. Mai ales că un trandafir criogenat este frumos, așa cum arată hotelul și nu se usucă, păstrându-și calitățile așa cum este hotelul. În același timp, mi-a plăcut că am avut unde parca mașina. Hotelul Miorița Neptun se află foarte aproape de plajă.

”Surprindem zâmbete din pasiune pentru ospitalitate” este deviza echipei de la Hotelul Miorița Neptun și reușesc să facă acest lucru prin aranjamentele făcute cu prosoapele. Personal, când le-am văzut mi-a adus zâmbetul pe buze. În același timp, cred că este important internetul într-un hotel. Cred că este important într-o eră a vitezei să le scriem celor dragi că suntem bine. Hotelul fiind destul de mare nu există acces la internet peste tot. Puterea internetului este un criteriu important în alegerea unui hotel. Un lucru de îmbunătățit ar fi accesul la internet.
Piscina era ademenitoare, doar că vremea nu a ținut cu noi. Astfel, că doar am fotografiat locul în care se vor răcori vara aceasta turiștii. Unii se vor bronza pe  acele șezlonguri. Eu mă voi gândi la concediu, după ce trec de o perioadă aglomerată.

Locul colorat unde vor țopăi copii în această vacanță. Mi se pare locul potrivit să stai pe terasă și să îl lași pe cel mic în această cameră colorată, să fie ferit de insolație și de orele în care soarele arzător poate să nu fie benefic celui mic. Se poate relaxa și juca alături de ceilalți copii.


 Hotelul Miorița Neptun a găzduit Gala Spring Super Blog. Prima seară fiecare blogger a ajuns la hotel de pe cele mai îndepărtate colțuri ale plaiului românesc. Eu am venit din Craiova și am reușit să socializez cu bloggerii. A doua zi, am avut parte de surprize și vizite. Seara ne-am delectat cu o prezentare de modă de la Blizzard Fashion și un spectacol de dansuri românești reprezentat de Ansamblul Zestrea. Am trăit cele mai frumoase emoții la Gala de premiere. Am dansat până dimineața și a treia zi am pornit spre Craiova.

            

Momentul dulce al serii, pentru care merită să vii la Gala Super Blog. Socializarea, urmată de dans este asemenea acestui tort la petrecerea superblogosferică. Am încheiat petrecerea în aceeași notă. De revenit, de petrecut și de povestit experiența de la Hotelul Miorița Neptun ce a găzduit Gala celui mai longeviv concurs de scriere de articole și advertoriale.



              

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram